Ηρθα για να μεινω

10868227_10203470355059670_1031949614844305104_n

Ήρθα για να μείνω και ταυτόχρονα να μείνετε κι εσείς με αυτά που θα σας χαρίζω! Είτε αυτά είναι τραγούδια είτε σκέψεις που έχουν την ανάγκη να ακουστούν.. Είμαι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον χαρακτηρισμό «φίλη Μήτσος» και αυτό γιατί σε τίποτα δεν μοιάζω με τους άλλους! Μ’αρέσει η κουβέντα, το τραγούδι (επαγγελματικά παρακαλώ), τα ζώδια (επαγγελματικά παρακαλώ) αλλά και το να γράφω ακόμα και τις ώρες που κοιμάμαι! Άλλωστε η έμπνευση ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει..

Καλώς σας βρήκα λοιπόν….
και θα τα λέμε!
scorpinos

38 σκέψεις σχετικά με το “Ηρθα για να μεινω

    1. Δημήτρη η’ Μήτσο θα με αποκαλείς μην έχουμε άλλα!!!χαχαχαχα!!Αστειέυομαι φυσικά!!Καλώς σε βρήκα Μάρια,Μαράκι,Μαριώ (που λέει και το γνωστό άσμα)Σίγουρα θα τα λέμε μέσα απο σκέψεις,ιδέες και οι αλλο μας κατέβει στο κεφάλι με λίγα λόγια!!!Σε ευχαριστώ για το καλή αρχή!!

      Μου αρέσει!

    1. Γεια σου αριστέα!!Τι να πω για την »προσφώνηση» »φιλη μητσο» (α ρε νικολετα τι μου κανεις!!!)Παρολαυτα αρχιζω να το συνηθιζω!!χαχαχαχα!!!Όσο για την παρέα μου δεν το λέω επειδή ειμαι εγω!!Αλλά θα με θεοποιήσεις!!Άλλωστε δύο από τα μεγάλα προτερήματα μου είναι η αντικειμενικότητα και η ταπεινοφροσυνη!!χαχαχαχα!!!

      Μου αρέσει!

    1. Καλώς σε βρήκα!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!Μονο σκέψεις,ιδέες και οτι κατεβάσει το κεφάλι μου θα βάζω στο μπλοκ!!!Σου προτεινω να μη με χασεις!!!!

      Μου αρέσει!

    1. Καλώς σε βρήκα!!!Ε!!Όχι και »φιλη μητσο»!!!(Α ρε Νικολέτα τι μας κάνεις!!!)χαχαχαχα!!!Εννοειται πως θα τα λεμε!!Σου προτείνω να μη με χάσεις γιατί πολύ απλά το χω!!!!χαχαχαχαχαχ!!!

      Μου αρέσει!

  1. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το… «ήρθα για να μείνω» με διχάζει. Να το εκλάβω ως απειλή, ή ως προειδοποίηση??? Ωστόσο, όσο επικίνδυνο κι αν ακούγεται, δεν μπορώ να μη θαυμάσω τον δυναμισμό που εκπέμπει και την αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει, όπως και να ΄χει! Καλώς όρισες, λοιπόν και εις το επανιδείν…

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Ενας Σκορπιός ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση!!!Χωρις ομως να υπονομέυει τους άλλους για να φανεί!!Ούτε προειδοποίηση λοιπόν ούτε απειλή!!Απλως ενημέρωση!!χεχεχεχε!!!Καλώς σε βρήκα και γω!!Θα τα λέμε!!

      Μου αρέσει!

  2. Καλώς ΤΟ φίλο Μήτσο, σαν την Αριστέα και η ίδια κρατώ «ενδιαφέρουσες» αναμνήσεις απ΄τ’ όνομα! 😛
    Και τώρα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια…
    1. Το blog είναι της Νικολέτας, έτσι δεν είναι;
    2. Η κυρία και ο κύρος Τομάρυ είναι φιλοξενούμενοι, οκ;
    3. Η φίλη Μήτσος, είναι η «διπολικότητα της Σκορπίνας» που θα μας χαρίσει τραγουδάκια!!! 😉

    ΑΦιλάκιααααααααααααααααααα σε όλους σας! 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Καλώς σε βρήκα!!Ετσι μπράβο φίλο μήτσο!!Μη μας βγει και το όνομα!χαχαχαχα!!Οσο για τραγουδακια,σκεψεις,αποφθεγματα αλλο τιποτα!!Σε συμβουλευω να μη με χασεις!!

      Μου αρέσει!

  3. Αν ψάξεις το blog μου στην google η φράση «σκέψεις που έχουν την ανάγκη να ακουστούν» είναι η περιγραφή που έχω δώσει για το blog.
    Με το που το είδα λοιπόν στην εισαγωγή σου κατάλαβα πως έχω αφορμή να σε διαβάζω.
    Καλή σου αρχή!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Aν και Σκορπιός στο ζώδιο ειμαι ψαράκι στο blog και ακομα το ψάχνω ομως με τη πρώτη ευκαιρία θα σε διαβάσω σίγουρα!!Σου συνιστώ να μη με χάσεις!!Θα ανέβάζω ωραία πράγματα!!Σε ευχαριστώ για την καλή αρχή!!

      Μου αρέσει!

  4. Α, τί ωραία! Καλώς ήρθες κι εσύ!
    Στα ζωδιακά δεν νομίζω πως θα μπορέσω να σε παρακολουθήσω (καθότι πρέπει να είμαι το πιο ανίδεο ον στον πλανήτη), αλλά στα μουσικά και στα υπόλοιπα θα είμαι εδώ!!!
    😉
    Φίλη Μήτσο και ζευγάρι-για-το-ψυχιατρείο να έχετε μια όμορφη μέρα!
    Φιλάκιαααα! ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Να σε καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου, φίλη Μήτσο και να συστηθώ: Είμαι η Άννα («Αρτίστα του βωβού» για τους φίλους) και αντιθέτως με την Άιρις και την Άιναφετς, πιο πάνω, που έχουν αναμνήσεις από Μήτσους, εγώ έχω έναν σπίτι μου.
    Είναι πασίγνωστος ως «ο Μήτσος, το στεφάνι της Άννας», αλλά και ως «Νταμντελαρί» για τους κολλητούς. Είμαι Σκορπιός, όχι του πρώτου δεκαήμερου απλά, αλλά της πρώτης ημέρας.
    Αλλά ας μη μακρηγορώ και ας σου ευχηθώ καλό ξεκίνημα εδώ πέρα μέσα!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  6. Welcome Μήτσο!! Σε χαιρετά μια ζυγός με σελήνη στον σκορπιό στον 12ο παρακαλώ!! Οπότε ξέρεις!!! 😉 Αχαχαχαχα!! Καλή αρχή να χεις κι αν κρίνω από τους φίλους σου το κουζουλοζεύγαρο, κατάλαβα!!!! 🙂 🙂 Φιλιά και στους οικοδεσπότες!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Καλώς σε βρήκα Ζυγίνα!!!Σε ευχαριστώ για την καλή αρχή!!Είμαι σίγουρος πως θα σε καθηλώσουν οι αναρτήσεις μου καθώς θα τις περιβάλλει μια δόση μυστηρίου (είμαι Σκορπιός άλλωστε!!!)

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε