Φωτιά και τσεκούρι

Μετά από λίγο καιρό αποχής και άπειρα αιτήματα σας για να γράψουμε κάτι μαζί και να σας δώσουμε τροφή για σκέψη και προβληματισμό είμαστε και πάλι εδώ σε άλλη μία ανάρτηση με λίστα. Σήμερα θα ονομάσουμε κατηγορίες ανθρώπων που θα ήθελες να τους σκοτώσεις με τα ίδια σου τα χέρια και όχι με όπλο εξ αποστάσεως αλλά αρχέγονο (τσεκούρι κατά προτίμηση) για να νιώσεις την επαφή και το σπαρτάρισμα τους.

 i)Οι κάγκουρες με αυτοκίνητα, μηχανάκια : Ενώ κάθεσαι ήσυχος στην καναπεδάρα σου, ξαφνικά βλέπεις έξω από το παράθυρο δυνατά φώτα να πλησιάζουν και νιώθεις τα τζάμια να τρίζουν από ένα ασύλληπτο βουητό. Και ενώ είσαι σίγουρος ότι θα ζήσεις την εμπειρία απαγωγής από εξωγήινους και βγαίνεις τρέχοντας στο μπαλκόνι βλέπεις από κάτω να περνάει αμάξι με φώτα νέον πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά μέσα έξω και κάτι περίπου σαν μουσική τόσο δυνατά που κάνει το κομπρεσέρ να ακούγεται σαν νανούρισμα αηδονιού. Έχουν δαπανήσει άπειρα χαρτζιλίκια από τη γιαγιά στο να κάνουν το δύο δεκαετιών (τουλάχιστον) πίσω αμάξι τους πιο φωτεινό και θορυβώδες μπας και γίνουν alpha male. Προέκταση των παραπάνω κυρίων είναι οι μικρότεροι σε ηλικία και με λιγότερα χαρτζιλίκια στην τσέπη τύποι που επειδή δεν έχουν λεφτά για αμάξι, προσπαθούν να φτιάξουν το μηχανάκι τους και στο τέλος τρυπάνε και την εξάτμιση και τους ακούς έξι τετράγωνα μακρυά.

Πρέπον θάνατος : Εγκεφαλική αιμορραγία από ηχορύπανση.

ii)Οι γιαγιάδες που πάνε να σου κλέψουν τη σειρά : Εδώ πιστεύουμε ότι ανήκουν όλοι όσοι προσπαθούν να σου κλέψουν τη σειρά ή οτιδήποτε σου ανήκει, απλά οι άνθρωποι κάποιας ηλικίας ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο την ενόχληση. Δεν σέβονται ουρές, δουλειές, ιερά και όσια. Προσπαθούν να σε πιάσουν στο φιλότιμο και με συνεχόμενα προσποιητά βογκητά αλλά και συνεχόμενους ελιγμούς στην ουρά θέλουν να προσπεράσουν όσο περισσότερους μπορούν. Επίσης στην ίδια κατηγορία ανήκουν και εκείνοι που πάνε και στήνονται στις ουρές από τις πέντε το πρωί, επειδή έχουν αϋπνίες και δεν σκέφτονται ότι κάποιος άλλος μπορεί να εργάζεται ή οτιδήποτε άλλο και δεν χαλαρώνουν ποτέ και πουθενά!

Πρέπον θάνατος : Απλά αφήνουμε το χάρο να πλησιάσει, δεν είναι μεγάλη απόσταση.

iii)Αυτοί που θάβουν πισώπλατα : Έτσι και κάνεις το λάθος να σηκωθείς από το τραπέζι σας, με κάποιο περίεργο τρόπο τότε θυμούνται να πουν οποιοδήποτε σφάλμα έχεις κάνει το λάθος να τους εκμυστηρευτείς. Αν έχεις προνοήσει και δεν τους έχεις πει τίποτα από το παρελθόν, το παρόν ή τι σκοπεύεις να πράξεις στο άμεσο μέλλον, το πιθανότερο είναι να σε κατηγορήσουν για κρυψίνο και να επινοήσουν μια ιστορία που «τους έχεις εμπιστευτεί» σε μια βραδιά σούρας για να προσπαθήσουν να σε ξεφτιλίσουν. Επίσης αν δεν κάνεις το λάθος να φύγεις από δίπλα τους δείχνουν το ταλέντο τους, παίζοντας παντομίμα με τους απέναντι με απώτερο σκοπό να κοροϊδέψουν είτε εσένα είτε κάποιον άλλο που δεν κοιτάζει.

Πρέπον θάνατος : Από δυνατή φτυαριά στο κούτελο.

iv)Αυτοί που ακούν μόνο όσους συμφωνούν μαζί τους : Αγαπητέ φίλε, όταν ζητάς τη γνώμη κάποιου, την ακούς και σέβεσαι αυτόν που στο λέει ασχέτως αν συμφωνείς ή όχι μαζί του. Οι κύριοι και οι κυρίες αυτής της κατηγορίας φαίνονται να ζητάνε ή να ψυχαναλυθούν τσάμπα, με ένα άτομο που μόνο συμφωνεί μαζί τους και τους δίνει άλλοθι σε οποιαδήποτε μαλακία κάνουν ή απλώς ψάχνουν για καυγά με κάποιον που θα έχει το θράσος να διαφωνήσει μαζί τους. Ελπίζουμε να μην είσαι εσύ αυτό το άτομο καθώς αν (α)τύχει να κάθεσαι απέναντι τους τότε θέλεις καινούργιο συκώτι από το πρήξιμο που θα υποστείς.

Πρέπον θάνατος : Ρήξη συκωτιού από κάποιον χειρότερο από αυτούς.

v)Οι επαναστάτες της χλίδας : Είσαι αραγμένος στον κήπο σου κάπου στην πολιτεία, δίπλα στην πισίνα σου (η οποία είναι φυσικά δηλωμένη σαν γούρνα για τα γουρούνια) και κρατώντας το τελευταίο i phone s6352 ανεβάζεις το επόμενο μανιφέστο σου σε αναρχικό site κράζοντας το σάπιο κατεστημένο και το σύστημα που σου επιτρέπει να έχεις όλα τα παραπάνω. Αγαπητέ αναρχοκαπιταλιστή των βορείων προαστίων (ή στις ανάλογες συνοικίες ανά την Ελλάδα) είναι τουλάχιστον υποκριτική από μέρους σου η όλη παραπάνω συμπεριφορά.

Πρέπον θάνατος : Από ραδιενέργεια από την παρατεταμένη χρήση του i phone.

vi)Όσοι κάνουν σχόλια copy paste : Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη γράψουμε κάτι και για τον αγαπημένο χώρο του blogging. Αγαπητέ αναγνώστη, αν βαριέσαι ή αν δεν έχεις κάτι να πεις απλά δεν είναι ανάγκη να αφήσεις το σχόλιο σου. Αν δεν έχεις διαβάσει το κείμενο το κάνεις ακόμα χειρότερο. Από τη στιγμή που δεν έχεις τη διάθεση ή το χρόνο να διαβάσεις μην το κάνεις μόνο για διαφήμιση. Το να έχεις ένα έτοιμο τυποποιημένο μήνυμα που να ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις είναι αξιολύπητο. Με αυτή σου την κίνηση το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλέσεις την οργή και το χλευασμό της μπλογκόσφαιρας. Αν πραγματικά αξίζεις να είσαι σίγουρος ότι θα αναγνωριστείς ακόμα κι αν δεν σχολιάζεις πουθενά.

Πρέπον θάνατος : Από ντροπή επειδή όλοι σε πήραμε χαμπάρι.

vii)Οι κράχτες άνευ υπόβαθρου : Βρίσκεσαι με την παρέα και ξαφνικά πέφτει ένα τυχαίο όνομα στο τραπέζι, μετά άλλο κι άλλο ένα κι άλλο ένα…. και μετά από «ώριμη σκέψη» και άπειρο κράξιμο εσύ και οι ανεγκέφαλοι φίλοι σου περιχαρής καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι όλοι είναι αποτυχημένοι και άξιοι χλευασμού. Βέβαια κανένας δεν κοιτάει τα μούτρα του στον καθρέφτη καθώς το 90% των ατόμων που κράζουν είναι άνεργοι-άεργοι, ασπούδαστοι, χωρίς οποιαδήποτε σχέση και μένουν ακόμα με τη μαμά τους (δεν είναι ντροπή αλλά όταν ξεπερνάς το 30 είναι αιτία σοβαρού προβληματισμού). Μπορεί να μην είναι όλοι επιτυχημένοι γιάπηδες, αλλά αν δεν είσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στέλεχος πολυεθνικής βάλε τη γνώμη σου στην κωλάρα σου.

Πρέπον θάνατος : Από ιατρικό λάθος «επιτυχημένου» φίλου τους.

viii)Οι γονείς που βγάζουν απωθημένα στα τέκνα τους : Φίλε μου το ότι εσύ δεν είχες το απαραίτητο ταλέντο για να γίνεις τιτανοτεράστιος αστέρας αθλήματος, δε σημαίνει ότι το έχει ο γιος σου. Όλοι αυτοί οι γονείς που ότι δεν πέτυχαν στη ζωή τους προσπαθούν να το ζήσουν μέσω των παιδιών τους και τα αναγκάζουν να ακολουθήσουν τις δικές τους επιθυμίες, χωρίς να ακούν ποτέ τις ανάγκες και τα θέλω τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα παιδιά να ζουν καταπιεσμένα έστω και χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς και φυσικό επακόλουθο να περάσουν τα ίδια και τα δικά τους παιδιά. Άλλωστε το παιδί και το σκυλί όπως τα μάθεις…

Πρέπον θάνατος : Να κάνουν την πινιάτα σε παιδικό πάρτι.

ix)Αυτοί που σφίγγονται για να γελάσουν : Πολλοί επιστήμονες λένε ότι το γέλιο δίνει ζωή. ΌΧΙ το ψεύτικο. Το να γελάς προσποιητά με τα αστεία μου με προσβάλει περισσότερο από το να μη γελάσεις καθόλου. Το να μην έχεις χιούμορ (αφού δε γελάς με τα αστεία μου αυτό εννοείτε) αυτό που κάνεις δεν θα σε βοηθήσει σε καμία περίπτωση να αποκτήσεις και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο λιγότερο θα σε μισήσουν οι γύρω σου.

Πρέπον θάνατος : Ασφυξία από σπαστικό γέλιο.

x)Αυτοί που τρέφονται από τις ζωές των άλλων : Δεν είναι απλά κουτσομπόληδες. Το μόνο νόημα στη φτωχή και μίζερη ζωή τους είναι να μπορούν να μαθαίνουν τα μυστικά και τα συμβάντα στις ζωές των γύρω τους και να το σχολιάζουν μόνο πικρόχολα. Είναι οι τύποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κοιτάξουν από την κλειδαρότρυπα και αν τους δώσεις το θάρρος θα εκμεταλλευτούν τα πράγματα και τις καταστάσεις για να ανακατέψουν τη ζωή σου και να αντλήσουν χαρά και ευχαρίστηση από τα συντρίμμια που αφήνουν στο διάβα τους.

Πρέπον θάνατος : Πτώση μετεωρίτη στο κεφάλι τους. Μπορεί να είναι άκυρο αλλά είναι σίγουρα αποτελεσματικό.

Ξέρουμε ότι οι κατηγορίες αυτές είναι λίγες και υπάρχουν κι άλλοι και μάλιστα χειρότεροι εκεί έξω. Για αυτό το λόγο κι εμείς σας υποσχόμαστε περισσότερα μέρη με μπόλικο καυτό ατσάλι.

mr. & mrs. tomary

61 σκέψεις σχετικά με το “Φωτιά και τσεκούρι

  1. Μπορεί να απολαύσαμε το κείμενό σας, παιδιά, αλλά όχι και θάνατο! Μπρρρρρ άγριο… εμείς θα προτείναμε να πάθουν όσα κάνουν, να παραπονιούνται και κανείς να μην του παίρνει στα σοβαρά… χαχαχαχα
    Δεν είναι ό,τι είμαστε καλά παιδιά (που είμαστε, δε χωρά αμφιβολία περί τούτου) αλλά δεν αντέχουμε τα αίματα!… 😉
    Φιλιά, καλό ξημέρωμα
    Μαρίνα – Όλγα

    Μου αρέσει!

  2. Όταν λες φωτιά και τσεκούρι κυριολεκτείς!! χαχα! (και όχι δε σφίχτηκα για να γελάσω, στο λέω μπας και γλιτώσω τον κακό το θάνατο)
    Η φτυαριά στο κούτελο ήταν πολύ πετυχημένη!! Εδώ κι αν γέλασα!!
    Φιλιά πολλά!

    Μου αρέσει!

    1. Εννοείτε πως ότι λέμε το εννοούμε,δεν το συζητώ!
      Άσε που αν το δεις και πρακτικά,εμείς δεν συμβάλλουμε σε κανέναν από τους θανάτους,οπότε το λες και ήσυχη συνείδηση!Τι άλλο να ζητήσεις?!

      Μου αρέσει!

  3. Αν έχετε σκοπό να «φάτε» τόσο κόσμο, ελπίζω τουλάχιστον να μην καπνίζετε!
    Ε, δεν θα μας ξεπαραδιάσετε κιόλας να σας φέρνουμε τσιγάρα στη φυλακή…
    :-p
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, παιδάκια μου! Καλό μεσημεράκι!

    Μου αρέσει!

    1. Καταρχήν,δεν θέλω να σε ταράξω,αλλά καπνίζουμε και οι δύο!
      Και δεύτερον βρε Γιάννα μου μας έχεις πάρει με στραβό μάτι,το χεράκι μας πουθενά δεν θα το βάλουμε από ότι βλέπεις,για τι ανθρώπους μας έχεις περάσει τέλος πάντων??
      Κατευθείαν να μας χώσεις στη φυλακή το μυαλό σου!

      Μου αρέσει!

  4. Χαχαχα!! Χώστε και σώστε!! Αχαχαχ!
    Εκεί που διάβαζα για τις γιαγιές, μου ήρθε μπαμ η εικόνα των γιαγιάδων στην εκκλησία, όταν πάνε (τρέχουν) για το αντίδωρο/άγιο φως/κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Δεν υπάρχει, όποιος έχει την κακή τύχη να βρεθεί στο δρόμο τους, απλά εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση!! :p
    Υ.Γ. Οι πρέποντες/προτεινόμενοι θάνατοι, όλα τα λεφτά!

    Μου αρέσει!

    1. Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως…….εξαντλητικές!
      Αλλά κι εμείς σωστά Χριστιανόπουλα,δεν τις αγγίξαμε καν,ελπίζω να το πρόσεξες!

      Χαίρομαι που σου άρεσε γιατί θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα!

      Μου αρέσει!

  5. Αν με ρωτούσε κάποιος ποιές κατηγορίες ανθρώπων αντιπαθώ θα σκεφτόμουν το πολύ 2-3 από αυτές που αναφέρετε! Τις υπόλοιπες ούτε που θα πήγαινε το μυαλό μου όμως διαβάζοντας το άρθρο συμφωνώ απόλυτα!!!
    Ειδικά στις περιπτώσεις που θέλει ο άλλος να σου κλέψει τη σειρά με την κλασική δικαιολογία «5 λεπτάκια θα κάνω»… τί να πεις; Λες κι εσύ δεν είχες τίποτα να κάνεις όλο το πρωί και είπες «Δεν πάω να ξεροσταλιάσω σε μια σειρά σουπερμάρκετ ή τράπεζας έτσι γι’ αλλαγή;;;»

    Μου αρέσει!

    1. Να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω τώρα?Ψέματα θα πω.
      Την περασμένη Δευτέρα είχα ραντεβού στο Νοσοκομείο,με πήγε το tomary μου,περιμέναμε ήρεμοι και φρόνιμοι και ήταν ένα ζευγάρι,όχι και τα κλασικά παππούδια που έχεις στο μυαλό σου,κάπως νεότεροι,τους έκοψα εγώ με το που πέρναμε το χαρτάκι μας και λέω στον σύζυγο,αυτή είναι πολύ στρίγγλα είμαι σίγουρη,καλά μου λέει και γελάει.Εκείνος ειρηνικός πάντα σε σημείο αηδίας,ευγενικότατος και όλα τα καλά του κόσμου(ανεξάρτητα του πόσο θέλει να τα κρύβει εδώ),εγώ πιο απότομη και αδιάφορη για διπλωματικές σχέσεις.Ε που λες,πάμε να μπούμε,πάνε κι εκείνοι τρεχάτοι φωνάζοντας για την ώρα που περίμεναν.Φαντάσου επαναστάτησε ο tomarys
      -πράγμα που δεν το περίμενα ποτέ-.Δεν υπολογίζουν ούτε αν είσαι νωρίτερα,ούτε αν δουλεύεις μετά,τίποτα.Είναι μην εκνευριστείς μετά?!

      Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Χαχα!! Και πολύ καλά έκανε! Παλαιότερα κι εγώ ντρεπόμουν να επαναστατήσω, αλλά τώρα πια σε καμία περίπτωση!

        Παλαιότερα σε σούπερμάρκετ είχα κάνει την εξής απερίγραπτη κακία: Μου είχε κλέψει τη σειρά μια γιαγιά, ντράπηκα να μιλήσω και το παράτησα, μέχρι που άρχισε η πίσω από μένα (γιαγιά επίσης) να γκρινιάζει: «γιατί δεν της λες τίποτα, σου έκλεψε τη σειρά». Με τα πολλά και με τα λίγα και επειδή με είχε ζαλίσει στη γκρίνια, της κάνω: «θέλετε να σας δώσω τη σειρά μου; Άλλωστε κρατάτε μόνο δυο πραγματάκια». «Βεβαίως», μου απαντάει και με το που παίρνει τη σειρά μου αρπάζει από το μαλλί την μπροστινή κι έγινε ο κακός χαμός! (Διότι, βλέπεις, με το που της έδωσα τη σειρά μου η «κλεψιά της σειράς μου» μετατράπηκε σε «κλεψιά της σειράς της»). Έπεσε τέτοιο βρισίδι που αναγκάστηκαν να έρθουν δύο υπάλληλοι να τις ηρεμήσουν. Πες με κακιά, αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ τότε! 😛

        Μου αρέσει!

  6. Τους γονείς που βγάζουν απωθημένα στα τέκνα τους μου τους δίνετε όλους πακέτο παρακαλώ; Άνετα θα γινόμουν φονιάς για όλους τους άσχετους που έκαναν παιδί χωρίς να ξέρουν το γιατί!
    (από ότι καταλάβατε , αντέχω πολλά αλλά όχι τα πάντα! )
    Φιλιά πολλά τομάρια μου γλυκά!

    Μου αρέσει!

  7. Χμ! Πολύ με δυσκολεύεται τομαράκια μου…. γιατί προσπαθώ να βρω κάποια κατηγορία λιγότερο μισητή και δεν τα καταφέρνω…. πάντως εκεί που δεν κρατιέμαι είναι στις ουρές, αλίμονο σε όποιον τολμήσει να προχωρήσει έστω και για μια ερώτηση… αλλά όταν μπει έγκυος ή μανούλα με μωρό στην αγκαλιά, βάζω τις φωνές και τους λέω, «έλεος αφήστε την κυρία να πάει μπροστά»… προτιμώ απ΄το ν’ ακούω το κουτσούβελο να ουρλιάζει απ΄ τη βαρεμάρα! 😀
    Το επόμενο μισητό, είναι το: «Ωραία ανάρτηση ή πολύ με συγκίνησες ή καταπληκτικό κείμενο… Φιλιά, νάσαι καλά…. και βαριέμαι να τρέξω στο blog μου για να δω τι άλλο κυκλοφορεί στο blogging!!! 😛

    ΑΦιλιά, νασαι καλά, ωραία ανάρτηση και σε ανώτερα με υγεία και χαρά! 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Γέλασα πολύ με την δικαιολογία που τους στέλνεις μπροστά!!χαχα
      Για τις ουρές μόλις ανέφερα και στην Μαριάνα πιο πάνω την πρόσφατη εμπειρία μας,που πολύ με εκνεύρισε!
      Οσο για τα σχόλια,η πλάκα είναι πως ότι και να το απαντήσεις δεν πρόκειται ποτέ να το αντιληφθουν αφού δεν μπαίνουν στον κόπο να ανατρέξουν στο σχόλιο!
      Φιλιά και σε εσένα!

      Μου αρέσει!

    2. Επίσης πρέπει να παραχωρούμε και τη σειρά μας στα εργαζόμενα νιάτα που πρέπει να πάνε τρέχοντας μετά, για τον (όπως είπε και η φίλη Μήτσος) «πάλι καλά που έχουμε δουλειά» μισθουλάκο τους!

      Μου αρέσει!

  8. Αχαχαχα εκπληκτικές κατηγορίες ενοχλητικών τύπων.
    Θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλες δυο τουλάχιστον αλλά θα με πλήγωνε ταυτόχρονα.
    Τους ψεύτες, τους υποκριτές δεν αναφέρατε.
    Απόλαυσα το κείμενο σας πάρα πολύ!!!!!

    Πολλά φιλάκια:)

    Μου αρέσει!

    1. Αναλάβετε παιδιά κανέναν κι εσείς όπως είπα,μην μαυρίζουμε μόνο το δικό μας κάρμα γιατί βλέπω να μας την πέφτουν όλοι μαζί και τότε ποιος θα μας υπερασπιστεί δεν ξέρω!

      Μου αρέσει!

  9. Χαχαχα! Τι γέλια έριξα μόνη μου διαβάζοντας την ανάρτηση σας βρε παιδιά! Οι γιαγιάδες που πάνε να σου κλέψουν τη σειρά; Εμένα παππούδες συνέχεια πάνε να μου κλέψουν την σειρά και σε σκουντάνε σε σημείο αν σε ρίξουν κάτω και να σου η Μαρία που λόγω λίγων κιλών, δεν θέλει και πολύ! Οι γιαγιάδες τουλάχιστον όταν πάνε να σου κλέψουν την σειρά, το κάνουν με τέτοια πονηριά αλλά οι παππούδες, σπρωξίδι και αγένεια. Οι υπόλοιπες κατηγορίες, μάλλον όλες είναι για …σκότωμα! Χεχεχε! Μα δεν αφήσατε και καμία απ’ έξω! Δώστε κι άλλο πόνο, λέμε! Χαχα! Σας φιλώ!

    Μου αρέσει!

  10. Καλό μήνα στο αγαπημένο μας ζευγαράκι!! Εντάξει δώσατε τα ρέστα σας πάλι!! 🙂 🙂
    Η πρώτη περίπτωση είναι όντως πολύ εκνευριστική!! Τα γνωστά μπρίκια!! Αχαχαχα!! Ντάξει ένα βρισιμάτι από το μπαλκόνι μωρέ, όχι τίποτα άλλο στα παληκαράκια αυτά!! Κάποτε θα τους φύγει το χούι!!
    Ελα μωρέ τα παππούδια!! Απόλυτο δίκιο έχετε, δεν λέω, ειδικά στα μέσα πως σπρώχνουν!! Αλλο πράγμα!! Και τι να πεις.. Παπππουδάκια είναι!!
    Ειδικά για τους γονείς και τους άλλους τους ψιψιψιψι πίσω από την πλάτη σου, εκεί δώστε πόνο παιδιά!! Εκεί πάει αυτό που λένε να τους στήνουμε , να τους καθαρίζουμε και φτου κι από την αρχή!!
    Ανυπομονώ για την συνέχεια!!! Φιλώ σας!! ❤

    Μου αρέσει!

    1. Πολύ ελαστική σε βρίσκω…τι κάνεις εδώ?
      Τουλάχιστον δεν πρόκειται να τους σώσεις όλους!χαχαχαχα
      Ακολουθούν πολλά μέρη ακόμα μιας και το υλικό θα έλεγα πως είναι ατελείωτο!

      Μου αρέσει!

  11. Καλώς σας βρήκα!!! Εκπληκτικό κείμενο αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο αυστηρή. Και ναι με εκνευρίζουν όλοι αυτοί αλλά στις γιαγιάδες όσα κόλπα και να βρουν δίνω τη σειρά μου. Κουραστικό στα γεράματα να στέκεσαι ορθιος. Το ξέρω από τη μητέρα μου.χαχαααχα
    Όσο για τα άλλα εντάξει φοβερά ενοχλητικά όπως τα μηχανάκια αλλά μέχρι θανάτου;;; Μια σιδερένια τρικλοποδιά να πεταχτούν απέναντι και να επιβιώσουν όμως χαχαχαχα
    Καλή σας μέρα

    Μου αρέσει!

  12. Κάγκουρες, αυτή η μάστιγα!
    Αν και όλες οι θανατικές ποινές ήταν εξαιρετικές και θεωρώ ότι επάξια αποδίδονται στις συνομοταξίες που αναφέρετε!
    Ναι ξέρω, μέσα στην καλοσύνη είμαι η ρουφιάνα!

    Μου αρέσει!

  13. Έρχομαι να συμπληρώσω ότι κρατώ μία μικρή επιφύλαξη για τις γιαγιάδες που βογκούν για να μας πάρουν τη θέση. Και το κάνω αυτό, διότι οσονούπω θα είμαι γραία και φοβούμαι μην τυχόν και συμπεριφέρομαι και η ίδια τοιουτοτρόπως, αν και δεν το πιστεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς…

    Μου αρέσει!

    1. Και συμπληρώνω κι εγώ,ποτέ μη λες ποτέ γιατί το έχω δει κατ’επανάληψη πως όταν το κάνεις το λούζεσαι κιόλας!Πάντως ελπίζω να το παρατήρησες,θάνατο δεν επιβάλαμε σε κανέναν από δαύτους!να σημειωθεί παρακαλώ!

      Μου αρέσει!

    2. Όπως έχω ξαναγράψει τους κάποιας ηλικίας του αφήνουμε να πάρουν μόνοι τους τη βάρκα. Εμείς δεν βάζουμε το χεράκι μας, είμαστε σεβαστικά παιδιά!

      Μου αρέσει!

  14. Το λες και «ύμνο στην ζωή» χαχα . Πάντως επειδή είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα το κείμενο, να σας πω πως σαν μουσική υπόκρουση έπρεπε να έχετε βάλει αυτό το τραγούδι που έπαιζε όταν ήμασταν πιο μικρά σαν αστείο στα κινητά και έλεγε «κι εγώ χορεύω μόνος γιατί είμαι ο δολοφόνος»; Αυτό 😛
    Καλή μας εβδομάδα 🙂

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε