Πολλές χαρές!

Untitled

Πριν ξεκινήσουμε, βάλε μουσική.

Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για ‘μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο άνθρωπος μου γι΄αυτό κι εγώ, θέλω να του ευχηθώ μέσα από εδώ και να του πω πόσο τυχερή νιώθω που βρίσκετε στην ζωή μου. Καταρχήν για όσους δεν το γνωρίζουν, για ΄μένα είναι ξεχωριστός χώρος τούτος μιας και μέσα από το blog ήρθε στη ζωή μου. Από το προηγούμενο πιο σηγκεκριμένα όπου σχολιάζοντας και στην συνέχεια από το καταραμένο κατά τα άλλα γιατί καθόλου δεν το συμπαθώ, facebook. Την πρώτη φορά που συνομιλήσαμε με εκνεύρισε ιδιαίτερα αφού μετά τις πρώτες κουβέντες «γεια, χάρηκα κτλ» ή απάντηση του ήταν ένα ξερό «ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ». Κάπου εκεί κόψαμε τις διπλωματικές σχέσεις και αποχαιρετιστήκαμε. Μια βδομάδα μετά γίορταζα και μου ευχήθηκε, από εκεί και πέρα ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια, μιλούσαμε καθημερινά και συνέχεια με απίστευτη άνεση. Ώσπου την επόμενη εβδομάδα όπου και θα ερχόμουν Αθήνα. Και εμφανίστηκε φάντης μπαστούνης στα κτελ. Φαντάζεστε τι σκέψεις γυρνούσαν στο μυαλό μου! Και μόλις τον είδα το ήξερα, αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε για ‘μένα! Από εκείνη τη στιγμή δεν έλειψε λεπτό από την ζωή μου. Από την πρώτη μέρα μέναμε σπίτι του ενώ σε 4 μήνες είχαμε το δικό μας σπίτι. Μου άλαξε τη ζωή μα και την αντιμετώπιση μου. Με έμαθε να ανοίγομαι και να δίνω, να μη φοβάμαι να δεθώ. Άλλωστε μου το ‘χε πει πριν με γνωρίσει, «στόχος μου είναι να σου γίνω απαραίτητος» και τα κατάφερε από το πρώτο λεπτό.
Το «πολλές χαρές», γιατί εκεί ήθελα να καταλήξω, από τότε έγινε κάτι σαν πείραγμα ανάμεσα μας. Στην τούρτα μου πέρυσι αντί για χρόνια πολλά έγραφε πολλές χαρές, το οποίο το έχω βαλσαμώσει.

Λίγο καιρό πριν ήταν η ονομαστική του εορτή, καλέσαμε τα πεθερικά και φυσικά τους απέδειξα ακόμη μια φορά πόσο καλή νοικοκυρά είμαι! Πολύ τρέξιμο και μεταξύ μας απορώ πως η πεθερά μας κάνει κάθε Κυριακή τραπέζι, κόλαση! Στη συνέχεια πήραμε ότι έμεινε και συνεχίσαμε το τραπέζι στην φίλη Μήτσο που επί της ευκαιρίας κάναμε και τη δική του γιορτή-γενέθλια! Όλους τους τραπέζωσα!

PicMonkey Collage

Στα γενέθλια αποφάσισα να του κάνω έκπληξη. Αποτυχία. Μόνο αυτό έχω να σας πω! Πρέπει να είμαι ο πιο φριχτός άνθρωπος με τις εκπλήξεις, με τρώει κάτι, δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Άλλο να με βλέπεις και άλλο να σου λέω. Τελικά όπως ήταν αναμενώμενο την μέρα που είχα το δώρο στα χέρια μου, λίγο με πίεσε και το ξεφούρνησα. Όλα αυτά γύρω στις δεκαπέντε μέρες πριν. Γενικά βέβαια σαν άνθρωπος δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι εκπλήξεις, όχι ότι δεν το χαίρομαι αλλά θέλω να ξέρω τα πάντα βρε αδερφέ! Οπότε όταν πάω να κάνω εγώ όπως αποδείχτηκε είναι καταστροφικό το αποτέλεσμα.

Τουλάχιστον πρόλαβα να το αμπαλάρω αν μετράει! Στο βάθος βλέπεις tommy, μαζί το περιποιηθήκαμε! Ο tomarys που λες έχει μια αδυναμία στα φλιπεράκια, κατά καιρούς τον έχω ακούσει πόσο τα αγαπάει. Εντάξει, δεν μου περίσσευαν 1000+ ευρώ αλλά το έψαξα λίγο και βρήκα ήταν ένα επιτραπέζιο ξύλινο, πολύ γουστόζικο. Συμβιβαστήκαμε κάπου στη μέση δηλαδή.

20151113_171517

Τη μικρή θυκούλα κοσμούσε το νέο του μπρελόκ που προσωπικά πολύ με ξετρέλανε!

12227887_10208001334941218_1330858022_oΗ κάρτα, που την πήρα φουλ εξτρα μεταλλική να μην χαλάει!

PicMonkey Collage

και τέλος,…

PicMonkey Collage
Όμορφο για δώρο όλο αυτό δεν ξέρω αν είναι, μα σίγουρα είναι με αγάπη και αυτό είναι όμορφο από μόνο του!

Τελευταία μέρα είπα να κάνω και την τούρτα, η οποία για διάφορους λόγους και λάθη δικά μου αλλά και της συνταγής βγήκε λίγο αποτυχία, αλλά επειδή δεν θα φάτε, λέω να σας την δείξω!

20151113_125943

Για το 13 κάνε τα στραβά μάτια, είναι άντρας μου και δεν μπορώ να τον κακοκαρδίσω μια τέτοια μέρα!

Μωρό μου να σε χαίρομαι, εύχομαι ολόψυχα όλα τα καλά του κόσμου και επειδή με συμφέρει ( μαλακίες θα λέμε?) αλλά κυρίως επειδή το αξίζεις! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, ιδανικός γιος, πιστός φίλος, εκπληκτικός σύντροφος και είμαι απόλυτα σίγουρη πως στο μέλλον θα είσαι και καλός πατέρας!
Είσαι όλα εκείνα που σκέφτηκα ή δεν τολμούσα να σκεφτώ ποτέ.
Πάντα πίστευα πως κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα ο άνθρωπος λαμβάνει αυτό ακριβώς που του αξίζει. Εγώ αισθάνομαι πως από τη στιγμή που σε γνώρισα απέκτησα πολλά περισσότερα!

Είσαι ο άνθρωπος μου,σε αγαπώ!
Να σε χαίρομαι πάντα!

88 σκέψεις σχετικά με το “Πολλές χαρές!

  1. Βρε Εγώ συγκινήθηκα πολύ απ’ όλα! Από τις λέξεις, τα λόγια, τις ευχές, τις φωτο, το πςω γνωριστήκατε… από όλα! (φταίει που αυτές τιε μέρες έχω μια …συγκίνηση!) Τι να πω; τια να σας ευχήθω; Κατρχάς, mr. tomarys να σε χαίρεται η γυναικάρα σου, χρόνια καλά, χρόνια πολλά, όμορφα, χαρούμενα και ό,τι άλλο βρε εσύ επιθυμείς! Νικολέτα μου, τα καλύτερα και για τους δυο! Πάντα μαζί, πάντα αγαπημένοι, πάντα ενωμένοι σε όλα! Και θέλω κι Εγώ να πιστέψω αυτό που λες ότι κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα ο άνθρωπος λαμβάνει αυτό ακριβώς που του αξίζει. Μακα΄ρι αν είναι έτσι για όλοςυ ή τους περισσότερους ανθρώπους και για μένα φυσικά!
    Η τούρτα δεν ξέρω τι λες εσύ, αν πέτυχε ή δεν πέτυχε αλλά φαίνεται τέλεια! Το επιτραπέζιο ξύλινο, το μπρελόκ, οι κάρτα… όλα τέλεια! Μπραβο!
    «Πολλές χαρές» λοιπόν και στους δυο για μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή! ❤

    Μου αρέσει!

    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου!Αύτο που έγραψα ειλικρινά είναι κάτι που το πιστεύω και εύχομαι ο καθένας να το διαπιστώσει στην πορεία!
      Σε ευχαριστώ για όλα!!
      Πολλές χαρές και σε εσένα!!

      Μου αρέσει!

  2. Πολλές χαρές βρε!
    Φτου σας!
    Μας συγκινήσατε πάλι, είχατε δεν είχατε!
    ( ναι και το τομάρι με συγκίνησε, αφού σε κάνει τόσο χαρούμενη!)
    Πολύχρονος.
    Να περνάτε πάντα έτσι παιδάκια, με πάρτι αποτυχημένες τούρτες κι άλλα τρελά!

    Μου αρέσει!

  3. χρόνια του πολλά πάντα με εσένα δίπλα του ,γιατι εκτός της αγάπης σου εισαι και νοικοκυρουρα! Πού θα βρει άλλη ; Ούτε αβγό δεν ξερουν να βρασουν οι σημερινές κοπέλες…και μην απαντήσει πως ξέρουν άλλα ,να μου το πεις να τον περιποιηθώ!
    Φιλάκια!

    Μου αρέσει!

    1. Έλα να τα λέμε κι αυτά!!!!
      Εννοείτε δεν θα τολμήσει να πει τίποτα,στα ώπα ώπα τον έχω και τον ζηλέυουνε!χαχα
      Μη φοβάσαι θα σε φωνάξω αν πει τίποτα,τώρα που έχεις πάρει και φόρα με την διαχείρηση,χαζή είμαι?Φιλάκια πολλά Νάσια μου!!

      Μου αρέσει!

  4. Αχ, πόσο όμορφη ανάρτηση, Νικολέτα μου. Χρόνια πολλά στον μίστερ Τομάρυ. Γερός, ευτυχισμένος και χαμογελαστός να ‘ναι πάντα. (Έτσι, Σκορπιός κι ο Τομάρυς. Είμαστε παντού – θα κατακτήσουμε τον κόσμο! :P) Σας ασπάζομαι (Λυσίππη, όχι Φαίδων! :P) αμφότερους.

    Μου αρέσει!

    1. Καλώς το κορίτσι!!Πω πω έβλεπα στα σχόλια όλο Σκορπιούς και λέω τι γίνεται εδώ μέσα?!Μας περικυκλώσατε!!Φιλί και από εμένα!!
      υ.γ διαφώτισε με λίγο για το Φαίδων κάτι χάνω?!

      Μου αρέσει!

  5. Εγώ μια φορά… έλιωσα (και είμαι επίσης Σκορπιός)… Φαντάζομαι, λοιπόν, εκείνον! Να τον προσέχεις σαν τα μάτια σου (που είμαι σίγουρη ότι το κάνεις), επειδή το ίδιο θα σε προσέχει κι εκείνος! Να τον χαίρεσαι, να σε χαίρεται και να γεράσετε μαζί το ίδιο ευτυχισμένοι!!

    Μου αρέσει!

  6. Χρόνια πολλά πολλά, με υγεία και είναι χαρούμενα και τυχερά και ευτυχισμένα mr. Tomarouli και να σε χαίρεται η Τομαρούλα σου! 😀

    Καλοφάγωτη η τούρτα που αισθητικά είναι σίγουρα η μοναδική στο κόσμο!!!
    Τυχερέ που πάνω από κάθε τι έχεις ΑΓΑΠΗ! ❤
    Τα δώρα πρωτότυπα και πολύ καλόγουστα!
    Εύχομαι στα επόμενα, το μπρελόκ να συνοδεύεται από αληθινό αυτοκίνητο! 😛

    Και έχω και ένα videaki! 😉

    ΑΦιλάκια με απέραντη Αγάπη! ❤ ❤

    Μου αρέσει!

    1. Τι θέλεις να πεις τώρα?ότι καλό θα ήταν να του είχα πάρει αυτοκίνητο?
      Συνοδεύεται από το γαμηστερό ibizaki,εμένα να δω πότε θα μου πάρει……μπρελοκ!χαχαχα
      Σε ευχαριστώ Στεφανία μου για τα γλυκά σου λόγια και για το όμορφο βιντεάκι!
      σε φιλώ γλυκά γλυκά ❤

      Αρέσει σε 1 άτομο

  7. Πώς μ’ αρέσουν οι αποτυχημένες τούρτες! Αυτές που δεν είναι αλφαδιασμένες και γυαλιστερές σαν μακέτα αρχιτέκτονα. Γιατί η νοστιμιά δεν είναι στην εμφάνιση, μα στην ουσία. Και η ουσία είναι πως ζαχαρώσαμε εδώ μέσα απόψε απ’ τα σερμπέτια σας!
    Να ζήσει το …13χρονο, να είστε καλά Νικολέτα μου, να έχετε πολλές χαρές και μόνο γλυκές αποτυχίες στη ζωή σας!

    Μου αρέσει!

    1. Η αλήθεια είναι πως και οι αποτυχίες έχουν την γλύκα τους,βέβαια όχι η δική μου αφού δυστυχώς δεν ήταν φαγώσιμο αυτό που προέκυψε και αφού σβήσαμε τα….13 του κεράκια πήγε στα σκουπίδια!
      Του χρόνου ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα και να ζαχαρώσουμε κι εμείς όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!!
      Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου,μακάρι η ζωή όλων μας να είναι γεμάτη πολλές χαρές!

      Μου αρέσει!

  8. Να τον χαίρεσαι το σκορπίνο σου Νικολέτα μου και να είστε μαζί ευτυχισμένοι πάντα!!! Αν και με ένα σκορπίνο το έχεις εξασφαλισμένο, αλλά μια ευχή παραπάνω δεν κάνει κακό!… 😉
    Πολλά γλυκά φιλιά, φιλαράκια
    Μαρίνα

    Μου αρέσει!

  9. Ελα ρε παιδιάααααα!!!!! ❤ Αχ βρε Νικολέτα να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!! Τομαρούς πολύχρονος, γερός και δυνατός να σαι πάντα και να χαίρεσαι κι εσύ την εκπληκτική σου γυναίκα!! Χρόνια πολλά και καλά και στα δύσκολα μια γροθιά!!
    Εχεις την ίδια μέρα γενέθλια με τον μπαμπά μου!! Κι αυτός 13!!! Αχαχαχαχα!!!
    Πανέμορφα τα δώρα και τα αγοραστά και τα χειροποίητα Νικολέτα χρυσοχέρα!! Να στε καλά και να χαίρεστε την αγάπη σας!!! Φιλάκια πολλά!!!

    Μου αρέσει!

    1. 13 και αυτός?πήξαμε στα ανήλικα!χαχαχαχα
      Σε ευχαριστώ Μαριλένα μου για τις υπέροχες ευχές σου,να είσαι πάντα τόσο τρυφερή και πάντα μα πάντα χαμογελαστή!Χαίρομαι που σου άρεσε!
      φιλάκια και σε εσένα!

      Μου αρέσει!

    1. Η τούρτα δυστυχώς εσωτερικά είχε την ίδια τύχη με εξωτερικά,αφού αυτό έμοιαζε με ζαχαρόπαστα και καθόλου δεν μου άρεσε!Καταλαβαίνεις ποιος ήταν ο προορισμός της!
      Είδες ακολούθησα το παράδειγμα σου με το τραγούδι 🙂
      Σε ευχαριστώ Μαρινάκι μου!Κάθε ώρα μαζί του είναι όμορφη!

      Μου αρέσει!

  10. Κινηματογραφική η γνωριμία σας! Το ίδιο συναρπαστική να είναι και η συνέχεια, (με happy end βέβαια). Να χαίρεσαι τον άντρα σου, και την επόμενη φορά σίγουρα θα πετύχει η τούρτα! Εν ανάγκη φτιάξε κανένα γαλακτομπούρεκο! 🙂

    Μου αρέσει!

    1. χαχαχα το σχόλιο σου με άφησε με ένα πλατύ χαμόγελο!!
      Μακάρι η ζωή όλων μας να έχει happy end γιατί το χουμε ανάγκη!
      Κινηματογραφική ε?μ’αρέσει!

      Το γαλακτομπούρεκο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα,αλλά φτιάχνει η γιαγιά του και φοβάμαι πως είμαι εκτός συναγωνισμού!λαχταριστό πάντως!Θα βάλω και τα κεράκια μου άνετα άνετα…τι άλλο θέλει?!

      Μου αρέσει!

  11. Χρόνια του πολλά κι ευτυχισμένα, να έχετε υγεία και ομορφιά, να περνάτε υπέροχα και η αγάπη να θριαμβεύσει – ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό μιας και το ζω! Τις καλύτερες ευχές μου!

    Μου αρέσει!

  12. Αι στο καλό σας!
    Μόλις χθες «σας γνώρισα» αλλά έλα που σας έβαλα ήδη στην καρδιά μου!
    Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!
    Και νομίζω ότι τελικά τότε σου έδωσε την καλύτερη ευχή! Πολλές χαρές να έχετε!!

    Μου αρέσει!

  13. Πολλες χαρές… πάντα χαρές…. ΜΟΝΟ χαρές σας ευχομαι!!! Να το χαιρεσαι το μωρο συ και να ειστε παντα ευτυχισμενοι. Φιλάκια πολλά νικολ μου! (υπεροχα τα δωρακια σου by the way)

    Μου αρέσει!

  14. Να τον χαίρεσαι!
    Πάντα πολλές χαρές σας εύχομαι!

    ΥΓ. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν ήταν καλή η τούρτα. Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι που περιέχει ζάχαρη κι έχει γίνει με αγάπη να μην είναι νόστιμο!

    Μου αρέσει!

    1. Αφού είσαι εντός των 40ημερών συγχωρείσαι!!
      Ωωω ήξερα ότι θα εκτιμήσεις το ταλέντο μου..χαχα
      Το κρεατάι ειδικά,μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά ήταν πραγματικά εκπληκτικότατο!!!
      Και η σαλάτα θα πω εγώ γιατί τη λάτρεψα ❤

      Άντε έλα προς τα εδώ να σου κάνουμε το τραπέζι ρε κορίτσι!!

      Μου αρέσει!

  15. Πρώτα τα χρόνια πολλά και οι ευχές για υγεία, αγάπη, ευτυχία! Μπράβο παιδιά μου!!!! Δεύτερον τάξε μου κι ο δικός μου ο άντρας Σκορπιος και τον γνώρισα κι εγώ ιντερνετικώς πρώτα και μου την έδωσε στα νεύρα πρώτα και με το καλημέρα σας μείναμε μαζί. Αυτά είναι! Το ίντερνετ ανοίγει σπίτια φιλενάδα, εγώ αυτό ξέρω!

    Μου αρέσει!

  16. Λοιπόν να σου πω κάτι, μου άρεσε τόσο πολύ όλο αυτό..μου θυμίζει εμένα και τον άντρα μου….πραγματικά δεν πίστευα κι εγώ πως υπάρχει αυτή η σχέση όπως στις ταινίες αλλά ναι ναι ναι υπάρχει!! Η αγάπη είναι τόσο δυνατή και τόσο υπέροχη και αισθάνεσαι πως όλα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις…και μπορείς το πιστεύω. Θέλει τόλμη, η αρχή είναι δύσκολη, θέλει και υποχωρήσεις αλλά το συναίσθημα που σε πλημμυρίζει μετά δεν περιγράφεται!
    Σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα πραγματικά και Χρόνια σας Πολλά αν και λιγάκι καθυστερημένα!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Εννοείτε πως ο καθένας μπορεί να ζήσει το δικό του παραμύθι!!
      Αν αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο,και την αγάπη να μας διαπεράσει,νομίζω το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει!!
      Σε ευχαριστώ πολύ,40 μέρες κρατάνε μην ανησυχείς,εμείς δεχόμαστε και μετά από 100! 😀

      Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε