Dear Santa

Dear Santa

Αγαπημένε Άγιε,
φέτος πήραμε την απόφαση να σου γράψουμε νωρίς γιατί έχουμε μια υπόνοια πως πέρυσι το γράμμα μας κόλλησε στην γραφειοκρατία και την κίνηση των ημερών με αποτέλεσμα να μας γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Κι επειδή όπως ξέρεις δεν είμαστε δυο είμαστε ένα, θα παραλάβεις ένα γράμμα και από τον κύριο αλλά και την κυρία tomary. Αυτά βέβαια όσον αφορά εμάς, γιατί αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και λάβουμε υπόψιν το δικό σου στήσιμο πέρυσι, τα δώρα μας θα πρέπει να είναι διπλά!
Δε θέλουμε να είμαστε απαιτητικοί, αλλά με τα πάθη που περάσαμε φέτος μόνο με του αφεντικού σου συγκρίνονται! Η χρονιά που πέρασε βρήκε τον κύριο tomary να δουλεύει ακόμα περισσότερο και να πληρώνετε ακόμα λιγότερο ενώ την κυρία του σε μια προσπάθεια καλής θέλησης και συμφιλίωσης με τα ακαδημαϊκά της καθήκοντα με δυο λιγότερα μαθήματα στην καρτέλα της -εντάξει δεν ήταν το ιδανικό, αλλά γι’ αυτό λέγετε και προσπάθεια-.Ο υπόλοιπος χρόνος συνεχίστηκε με αμέτρητες σειρές, εξερεύνηση του πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η δημόσια υγεία, πήγαινε-έλα στο χωριό της κυρίας, κάποιες βόλτες με τη φίλη μας τον Μήτσο, αναγνώριση της ηλιθιότητας μερικών αλλά και γνωριμία με άτομα που έχουν κάτι να σου πουν.
Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, ξεχωριστή θέση έχει ο 3λεπτος γάμος μας και η στιγμή που ο αντιδήμαρχος είπε την γνωστή ατάκα «και τώρα μπορείς να φιλήσεις τη νύφη!» Φυσικά το ταξίδι που ακολούθησε του γάμου (ευγενική χορηγία της οικογένειας του κυρίου), δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο, όπως και κάθε στιγμή άλλωστε μεταξύ του κυρίου και της κυρίας! Βέβαια όπως όλα τα ωραία, κι αυτό κράτησε λίγο και επανήλθαμε βίαια στην πραγματικότητα. Όπως καταλαβαίνεις για ακόμη μια χρονιά ήμασταν τα καλυτερότερα παιδιά, και αυτή τη φορά αν δεν μας ανταμείψεις με κάτι εξαιρετικό π.χ τζόκερ μετά από τουλάχιστον 6απλό τζακ ποτ ή στη χειρότερη περίπτωση διακοπές στη Χαβάη να ξέρεις ότι θα λάβουμε δραστικά μέτρα εναντίον σου!

Με εκτίμηση και προσμονή,
mr. & mrs. tomary.

76 σκέψεις σχετικά με το “Dear Santa

  1. Αφού ήσασταν τα καλύτερα παιδιά, δεν μπορεί ο Άγιος Βασίλης, κάτι (πολλά) θα κάνει για σας!
    Αργεί αλλά δεν ξεχνάει! Σας φιλώ παιδιά!!!!

    Μου αρέσει!

  2. Υ.Γ. Και επιτέλους Αγιε Βασίλη, σταμάτα να φέρνεις λάσπες και σκόνη από το τζάκι στο σπίτι! *

    ΧΑΧΑΧ… μ αρέσει που δεν είστε απαιτητικοί, εύχομαι να σας φέρει το τζακ ποτ και πολλές χαρές στο σπίτι σας!!! (Βρε νωρίς δεν σας τα εύχομαι, τι θα χω να σου λέω στις γιορτές; χιχιχ..)

    Μου αρέσει!

  3. Άρχισε να λαμβάνεις τα δραστικά μέτρα εναντίον του, διότι θα κωφεύσει και πάλι. Τον μάθαμε δα ύστερα από τόσα χρόνια!
    Φαντάσου ότι του στέλνω κάθε χρόνο γράμμα, τον απειλώ ακόμα και με την σωματική του ακεραιότητα, αλλά αυτός αγρόν αγοράζει! Είμαι δε σίγουρη πως τα δικά μου γράμματα δεν κολλούν στη γραφειοκρατία, αλλά τα σκίζει με το που βλέπει ότι είναι από εμένα! Μιλάμε ξεκάθαρα για εμπάθεια! Και δεν ξέρω το γιατί!
    Ένυγουέη, ελπίζω εσάς τουλάχιστον να σας φερθεί καλά εφέτος!

    Μου αρέσει!

    1. Ωστέ έτσι ε?!Αν αντιληφθώ πως συμβαίνει κάτι ανάλογο και με τα δικά μας γράμματα ετοιμάσου να πάμε να κάνουμε πράξη τις απειλές!!Δεν θα τον παρακαλάμε κάθε χρόνο για ένα τζακ ποτ,ε όχι δα!Δεν είμεθα και γύφτοι!!

      Μου αρέσει!

    2. Είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και δε μπορώ να πιστέψω ότι κάνει τέτοια πράγματα αυτός που ανταμείβει τα καλά παιδιά. Αν φτάνουν τα γράμματα τότε απλά δε βλέπει να τα διαβάσει από τα γηρατειά!

      Μου αρέσει!

  4. Αφού γράφετε και γράμμα στον Αγ. Βασίλη τότε είσαστε όντως πολύ καλά παιδιά!!
    Σκεφτείτε όμως πόσα γράμματα πρέπει να παίρνει;
    Ας βοηθήσει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.
    Αστεγους, πρόσφυγες, που δεν μπορούν να γράψουν γράμμα…
    Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένη αν τους βοηθούσε, έστω και λίγο.

    Φιλάκια πολλά:))

    Μου αρέσει!

    1. Εμείς νομίζεις δεν έχουμε ανάγκη serenata μου?!
      Τι είμαστε τίποτα εκμεταλλευτές??
      Άσε που για όσους λες,νομίζω αρμόδιος δεν είναι ο Santa αλλά το αφεντικό του που χρόνια τώρα κάνει τα στραβά μάτια!!

      φιλιά και σε εσένα!!

      Μου αρέσει!

    2. Αυτός δωράκια φέρνει, για παγκόσμια ειρήνη και πραγματική βοήθεια αιτήματα στον Μεγάλο.
      Άσε που αν κάνω κι άλλες καλές πράξεις δεν θα φτάνει ένα γράμμα για τις ανταμοιβές μου.

      Μου αρέσει!

  5. Α δεν τα ξέρετε ε; Ο αϊβασιλάκης είναι σκέτη λέρα. Εμένα με αγνοεί ασύστολα πφ αμέτρητα χρόνια! Έχασα και το μέτρημα να φανταστείτε!
    Γράμμα όμως θα γράψω κι εγώ φυσικά.Έτσι για το γαμώτο.
    Μόνο που μου βιαστήκατε παιδιά…. Πρώτη του Δεκέμβρη σκάει τ νέο δρώμενο που περιλαμβάνει και το γραμματάκι στον άγιο!
    Φιλιά κατάμουτρα!

    Μου αρέσει!

    1. Πολλά παράπονα ακούω και ανησυχώ!!
      Μετά το είπα,θα μαζευτούμε όλοι οι αγανακτισμένοι από τον κύριο και θα κάνουμε…χορευτική διαμαρτυρία!!

      Ποιο δρώμενο?γιατί δεν μας κάλεσες νωρίτερα κυρία μου???!!!!που συμβαίνει αυτό γιατί είμαι και απαράδεκτη και ο μήνας τούτος με κράτησε αρκετά μακριά από τις γειτονιές!!

      φιλά και στα μούτρα σου 😀

      Μου αρέσει!

    2. Για αυτό το γράψαμε έτσι νωρίς νωρίς, για να σας προλάβουμε φέτος και να μην μας αγνοήσει φέτος όπως κάνει τόσα χρόνια. Είπαμε να δοκιμάσουμε τώρα που θα τον πετύχουμε στα χαλαρά του ακόμα!

      Μου αρέσει!

  6. Ο Σαν, σαν να τα έκανε μούσκεμα, λέγε- λέγε σε όλα τα παιζάκια μικρά και μεγάλα πως δεν υπάρχει, μάλλον τον πείσαμε και τον θυμώσαμε… άρα μη γκρινιάζουμε και από πάνω!!! 😛
    Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να του ζητήσουμε συγνώμη και τότε θα μας στείλει πολλά δωράκια και σίγουρα δεν θα ξεχάσει ούτε τα Τομαράκια! 😉

    Τα λέμε με την κλήρωση, Κυριακή βράδυ! 😀

    ΑΦιλάκιααααααααααααααααααααααα! ❤ ❤

    Μου αρέσει!

    1. Εγώ πάντως πάντα τα καλύτερα έλεγα για τον κύριο, αλλά εκείνος πάντα με έγραφε στις χριστουγεννιάτικες μπότες του…

      Αφήσαμε και αυτή την κλήρωση για να μαζευτούν πολλά. Τα λέμε την Πέμπτη!

      Αρέσει σε 1 άτομο

  7. Η γραφειοκρατία λέτε να φταίει γιατί τα τελευταία χρόνια δεν φαίνεται να διάβασε κανένα γράμμα μου!! Μην γράψω καλύτερα, τα δικά σας μου φαίνονται πουπουλένια, με το συμπάθειο και χωρίς παρεξήγηση!! Μην αναφέρω δηλαδή το νούμερο επισκέψεων μας σε όλα τα νοσοκομεία που κάναμε περιοδεία και για πολύ σοβαρούς λόγους! Να μην αναφερθώ εκτενέστερα στην μακροχρόνια ανεργία του ενός και στις επαγγελματικές αδικίες του άλλου! Κι όμως, υπάρχουν χειρότερα.. αυτά τα μη αντιμετωπίσιμα.. Οπότε καλά μου παιδιά αυτό να σκεφτόμαστε! Όσο είμαστε όρθιοι κι έχουμε την δυνατότητα να τα αντιμετωπίζουμε όλα, δε μπορεί θα έρθουν καλύτερες μέρες.
    Καλή συνέχεια φιλιά!!

    Μου αρέσει!

    1. Καλά αν βγάλουμε όλοι να συγκρίνουμε τους καημούς μας δεν ξέρω αν θα μας βγάλει πουθενά!!Άστα Κατερίνα μου!!
      Αλλά παρ’όλα αυτά οι αναφορές μας ήταν στα πλαίσια του χιούμορ όπως καταλαβαίνεις και σε μια προσπάθεια για να τον συγκινήσουμε!
      Οι μέρες είναι ούτως ή άλλως καλές,ας μην κατσουφιάζουμε και οι δυσκολίες στη ζωή είναι!!Όλα θα γίνουν,και αν δεν γίνουν που θα πάει….θα χαμογελάσει κάποια στιγμή για όλους!!
      φιλιά και σε εσένα!!

      Αρέσει σε 1 άτομο

  8. Μα καλε σας έφερε δωράκια!Την αγάπη και το γάμο σας! 😁❤️Και κατι μου λέει οτι εσείς κ κείνος κρύβεστε πισω απο το τελευταίο υπέρ-τζακποτ!😁Λέτε ο Σαντα να βάλει το χεράκι του και να είστε απο τους τυχερούς;;Σας το εύχομαι!!!😊

    Μου αρέσει!

  9. «Χοχοχο…Καλά μου τομαρόπαιδα, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά κι αυτό ήταν το τελευταίο μου δώρο αν δεν το καταλάβατε. Έχω καταθέσει χαρτιά για σύνταξη και τα ταξίδια Λαπωνία-Αθήνα είναι πλέον απαγορευτικά για τα βαλάντιά μου. Ο Ρούντολφ έχει πάει για σέρβις και την τελευταία φορά που τον ρώτησα αν παίζει κανένα ταξιδάκι, με κοίταξε απειλητικά: ‘Ξέχνα το τζόκερ-πιάσε το έλκηθρο γιατί χάνει λάδια’…

    Αρέσει σε 2 άτομα

  10. Αχαχαχα!! Τι να πρωτοπρολάβει κι αυτός ο αγιος που τον έχουν στουμπώσει στα κουλουράκια και την κοκακόλα!! Για αυτό και να ξέρετε κυκλοφορούν ξωτικούλια γύρω μας που προσφέρουν χαρά και σκορπίζουν χαμόγελα!! Φίλους τους λένε, οικογένεια τους λένε και καμιά φορά κι ένας άγνωστος μπορεί να μας φέρει τα πάνω κάτω, με την καλή έννοια πάντα!!! 🙂 🙂
    Και Νικολέτα κι εσύ είσαι το ξωτικούλι καποιου!!! Οπότε!!! 😉
    Φιλάκια πολλά στο ζευγαράκι μας!! Κι είναι τέλεια η ζωγραφιά πάνω πάνω!! ❤

    Μου αρέσει!

  11. Αν στείλατε το γράμμα για φέτος, μάλλον αργήσατε!
    Αν το στείλατε για να το δει το 2078, είστε ok!!
    Και 6απλό τζακ ποτ και ταξίδι και από όλα θα σας φέρει τότε!
    Λίγη υπομονή χρειάζεται και μια μικρή αναβολή στα δραστικά μέτρα!

    Μου αρέσει!

  12. Καλά, λιώνω με το «θα λάβουμε δραστικά μέτρα εναντίον σου»!!! χαχαχαχαχαχαχα
    Το τζόκερ ζήτησα κι εγώ, πού θα πρωτοκάνει χατήρι δεν ξέρω… μακάρι να το μοιραστούμε παιδιά! Αν όμως το δώσει σε μένα (καθότι μεγαλύτερη) το ταξίδι στη Χαβάη το έχετε εξασφαλισμένο, θα σας το κάνω δώρο εγώ!… Νταξ?…
    Φιλιά πολλά, καρδούλες
    Μαρίνα

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε