Κερνάω!

 Κερνάω!

Τέτοια μέρα πριν 2 χρόνια ήταν που έκανε την αισθητή παρουσία του ο κύριος tomarys στην ζωή μου! Όπως σωστά καταλαβαίνετε, έχω πολλούς λόγους να το γιορτάζω! Αν σκεφτείς και το γιορτινό δώρο των πεθερικών που άγγιζε μισό μισθό σε κας, πως μπορώ να είμαι κακοδιάθετη! Εγώ αγάπη μου ούτε λουλούδι που λέει ο λόγος… Όχι ότι έχω θέμα, μα όταν βλέπεις και τους άλλους να σε αγκαλιάζουν και να σε υπολογίζουν δικό τους άνθρωπο με κάθε τρόπο και κίνηση έχεις κάθε λόγο να νιώθεις τυχερός.
Δεν έχουμε απολογισμούς, δακρύβρεχτες κουβέντες και βαρυσήμαντους λόγους….
Εγώ όσα ήθελα πάντα τα έχω. Εντάξει πρέπει ακόμα να ρυθμήσω μερικές τεχνικές λεπτομέριες μα όσα κάνουν ουσιαστική την ύπαρξη μου, τα έχω. Μια αγαπημένη παρά τα προβλήματα οικογένεια που με αγαπά και με υπολογίζει, έναν άψογο σύζυγο που κάνει τα πάντα για ένα μου χαμόγελο, αξιόλογους ανθρώπους στο περιβάλλον μου, και μια καινούρια οικογένεια που παρά τις διαφορές μας και τις αντιθέσεις με προσέχουν σαν δικό τους παιδί!
Σήμερα δεν θα γιορτάσω διαφορετικά, έχω τον άντρα μου, τον αδερφό μου και τον αξιαγάπητο γάτο μας! Και μόνο η παρουσία τους είναι αφορμή για χαμόγελο!
Απολαύστε κάθε στιγμή με όσους αγαπάτε, γιατί ότι και να γίνει, όσα προβλήματα και αν μας βαραίνουν, η ζωή είναι μικρή και όμορφη! Μπορεί όχι κάθε στιγμή, μα αν ψάξεις λίγο θα βρεις τον δικό σου λόγο να χαμογελάς!

Να με χαίρεστε κι εσείς φίλοι μου, μα πάνω από όλα να χαίρεστε όσους αγαπάτε!

Let’s Twist   χορεύουμε τώρα λέμε! Έστω και στο μυαλό ❤

Κάθε μου ευχή πραγματικότητα….εννοείτε!
Και κάθε δική σας, καλοδεχούμενη…

 

 

40 σκέψεις σχετικά με το “Κερνάω!

  1. Καλέ άσε μας να σου κάνουμε έκπληξη και να έρθουμε χωρίς να το πεις!! τς τς τς ανυπόμονη!!
    🙂 Χρόνια σου πολλά Νικολέτα μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τους ανθρώπους που αγαπάς!!
    Υγεία, χαμόγελα και ό,τι επιθυμείτε να το ζήσετε! Να περάσετε όμορφα φιλάκια!

    Μου αρέσει!

    1. χαχα ναι μωρέ και τι θα πει και ο κόσμος που με βλέπει να παρακαλάω για ένα χρόνια πολλά!!Δε βαριέσαι,ήξερα εγώ πως θα αργήσω και μετά από τόσο καιρό,δεν με έπαιρνα να καυχηθώ για το ονοματάκι μου!!
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές Κατερίνα μου,ευτυχώς η ζωή είναι τόσο απλόχερη για μας από το ξεκίνημα,που όλα τα όμορφα μας κυνηγάνε!!
      φιλάκια και σε εσένα !!

      Μου αρέσει!

  2. Δεν ξέρω αν το έχω ή αν ξέρω να χρησιμοποιώ το μαγικό μου ραβδάκι (ως μαγισσούλα) αλλά ξέρω πως οι ευχές όταν βγαίνουν απ΄ τη καρδιά βρίσκουν πάντα το στόχο τους, έτσι:
    Εύχομαι υγεία σε όλη την οικογένεια σου, χαρά, τύχη, δύναμη για να στρωθείς στο διάβασμα και πάνω από κάθε τι, ΑΓΑΠΗ πολύ ΑΓΑΠΗ! 😀

    ΑΦιλάκια και στ’ αγαπημένα μου, τομαράκια! ❤ ❤

    Μου αρέσει!

  3. Χρονια πολλα Νικολετακι μας, γεμάτα υγεία κ πολλή πολλή αγάπη! (Α, κ έκανα ειδικό ντηλ με τον Σαντα που σημερα γιορτάζει στη…Γερμανία, να μην σας αφησει παραπονεμένους φέτος, χιχιχιχι) 😉

    Μου αρέσει!

  4. Νικολέτα μου, τις καλύτερες από καρδιάς ευχές μου! Πάντα να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε εκτιμούν για ότι ακριβώς είσαι. Να σε χαίρεται και ο αγαπημένος σου και να σε βλέπει μόνο χαρούμενη. Φυσικά να σε χαιρόμαστε κι εμείς! Τα φιλιά μου! ❤

    Μου αρέσει!

    1. Μακάρι όντως όσοι είναι γύρω μου να με αγαπούν και να με εκτιμούς!
      Σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου Μαρία μου,να με χαίρεστε κι εσείς βεβαίως βεβαίως!!
      φιλάκια και σε εσένα ❤

      Μου αρέσει!

  5. Χρόνια σου πολλά Νικολέτα μου!!! Δεν μπήκα αυτές τις μέρες καθόλου στα blogs.
    Να σαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου και σου εύχομαι να χεις πάντα στο πλευρό σου όσους πραγματικά αγαπάς και σε αγαπάνε!!
    Φιλάκια πολλά πολλά κοπέλα μου!! 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Συγχωρεμένη,βλέπεις εμένα μετά από πόσο καιρό μπαίνω…άστα!!
      Ευχαριστώ Μαριλένα μου,κι εσύ να είσαι πάντα μα πάντα ευτυχισμένη,και όταν δεν είσαι να έχεις ανθρώπους κοντά να σε κρατάνε ❤

      Μου αρέσει!

  6. Χρόνια πολλά και πάλι, να είσαι γερή και χαρούμενη με πολλές, πολλές, πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τους ανθρώπους σου!!! 🙂 Περιμένω μελομακαρονάκι για κέρασμα! :p 😉

    Υ.Γ. Καλέ, στο blog σας χιονίζει! Μόλις συνειδητοποίησα ότι έρχονται γιορτές! χαχαχ…

    Μου αρέσει!

  7. Χρονια σου Πολλα και Καλα…παντα να ειστε ετσι με αγαπη κι ευτυχια, γιατι η αγαπη μας δινει τη δυναμη να συνεχισουμε και να γελαμε με αισιοδοξια!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε