We are back

1

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά είμαστε και ΠΑΛΙ πίσω. Οι μέρες περνούν τόσο γρήγορα που από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε νιώθουμε λες και έχουν περάσει χρόνια. Ναι βρε κουτούτσικα, καλά καταλάβατε, μας λείψατε! Σε αυτό έχουν συμβάλλει και κοσμοιστορικά γεγονότα βέβαια.
Ο κύριος tomarys είχε την καλύτερη επιχειρηματική ιδέα ever, αλλά δεν είναι ακόμα ώρα να σας την αποκαλύψουμε καθώς είμαστε προληπτικοί και δεν θέλουμε να την γρουσουζέψουμε. Πάντως όταν έρθει η ώρα να την υλοποιήσουμε θα σας το ανακοινώσουμε έτσι ώστε να βοηθήσετε να μας προτιμήσουν και να είστε σίγουροι ότι θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους.
Πάμε τώρα σε αυτά που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε. Ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ, μετά την εορτή της κυρίας και από αρκετές μπύρες για να το γιορτάσουμε, ανακαλύψαμε ότι θα εκπληρώσουμε τον σκοπό μας προς το ανθρώπινο είδος. Είχε έρθει η ώρα να το διαιωνίσουμε. Μετά από μερικές υποψίες και τις ευχές της γουρλούς όπως κατονομάστημε φαρμακοποιού, ο κύριος tomarys συγκινημένος είδε να εμφανίζεται και δεύτερη γραμμή στο τεστ. Εκείνος χεσμένος από τη χαρά του και η κυρία του χεσμένη από το φόβο της αποφάσισαν να πάρουν μια κούτα τσιγάρα να το χωνέψουν. Οι επιβεβαιώσεις ήρθαν, οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν πιο εύκολα από ότι περιμέναμε αφού οι δικοί του δεν έστησαν χορό στην πλατεία αλλά και οι δικοί της δεν έστησαν κρεμάλες… στην πλατεία ξανά. Όπως πολύ σωστά καταλάβατε, θα γίνουμε γονείς. Έχουμε κλείσει τον 3ο μήνα και η εγκυμοσύνη κυλά χωρίς προβλήματα για την κυρία tomary, και με τα παραδοσιακά, ζαλάδες, ανακατοσούρες, λιγούρες για τον κύριο. Μάλλον έχουμε μπερδευτεί ποιος έχει το παιδί. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φουσκώσει μόνο εκείνος.
Σε αυτό το σημείο βέβαια να πούμε πως γνωρίζουμε πως όσα περιγράψαμε δεν είναι τα ιδανικά, βλέπε μπύρες, τσιγάρα, μα το σοκ ήταν μεγάλο. Οι μπύρες κόπηκαν, τα τσιγάρα ευελπιστούμε από αύριο. Τώρα αν αυτό μεταφραστεί σε νεύρα, δείξτε κατανόηση. Τα tomaria πολλαπλασιάζονται, και αφού δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτό που θα προκύψει θα είναι κορίτσι, αγόρι (ή συνδιασμός των 2.. στις εποχές που ζούμε για όλα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος), και μετά από επιθυμία της κυρίας μιας και τα σποράκια, φασολάκια και όλα τα συναφή την εκνευρίζουν το νέο μέλος το αποκαλούμε «μικρό γαμήδι». Και μην είστε πουριτανοί, εσείς με τον πελαργό το φέρατε?! Από την άλλη ας πρόσεχαν όσοι φώναζαν όταν ήθελε να βγάλει πρώτα το σκύλο και μετά το γάτο «κύριο καριόλη», η εκδίκιση είναι ένα πιάτο που τρώγετε πάντα κρύο!

Από την γκαστρωμένη και τον ακόμα πιο γκαστρωμένο, αγάπη ολούθε!

38 σκέψεις σχετικά με το “We are back

  1. Χίλια μπράβο παιδιά!!!!! Να σας ζήσει, να είναι γερό και να το καμαρωσετε όπως ποθειτε! Συγχωρήστε, δεν ξέρω τι άλλο λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, μόνο το με ένα πόνο έχω κατα νου, αλλά αυτό αργεί ακόμα! Καλή χρονιά, αν και κάτι μου λέει ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σας 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. 🙂
    Με το καλό, παιδιά!
    Εκείνη/εκείνος που θα φουσκώσει να απολαύσει την κάθε στιγμή! (Ο άλλος/ η άλλη να δείχνει κατανόηση! Για όλα! Ώχουουου!)
    (Πολύ θα ήθελα να ήμουν σε αυτή την πλατεία με τους χορούς και τις κρεμάλες!)
    😉
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και take care!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Αχ πόσο χάρηκα!!! Συγχαρητήρια παιδιά! Με το καλό να έρθει το παιδάκι σας και να είναι πάντα γερό και δυνατό!! Τωρα θα περάσεις μια υπεροχή περίοδο και φρόντισε να τη χαρείς όσο γίνεται περισσότερο!!! Μη μασάς σε τίποτα! Εγώ στην εγκυμοσύνη και έξω έβγαινα και ξενυχτούσα (όταν βέβαια δεν ένιωθα κομμάτια) , και σε γάμους χόρευα μέχρι το πρωί (και τώρα ή Ανθούλα χορεύει και με τον εθνικό ύμνο να πούμε) και τα μη αλκοολούχα κοκτέιλ μου ήπια!!! Μη μασάς σε τίποτα!! Και πάλι τις ευχές μου για ότι καλύτερο και φυσικά να σας πάνε όλα τέλεια και στη σκέψη του κυρίου!!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Ωωω τι χαρμόσυνα νέα!με το καλό! Με μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη και με ένα καταγερο μπεμπάκι! Τωρα μετα απο το προσωνυμιο που δωσατε στο σπορι ειμαι περιεργη τι όνομα θα διαλέξετε όταν με το καλό 😀😀😀😀

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Ποσο εχεις αλλαξει Νικολετα!
    Ωστε υπαρχει και το «μικρο γαμηδι» πλεον και κοβουμε και μπυρες και τσιγαρα οποτε μεγαλες κ σημαντικες οι εξελιξεις!
    Αναμενουμε με υπομονη για περαιτερω ανταποκριση..πολλα φιλια..ολα υπεροχα ευχομαι και παντα με χιουμορ αυτο μας σωζει (γελαω)

    Αρέσει σε 1 άτομο

  6. αχαχαχαχαχα κλαίω!!! Δεν υπάρχετε !
    «Μικρό γαμήδι»! Ζούπερ! Κόντρα στα κατεστημένα …γουστάρω κάργα!
    Παιδιά μου όλα τα κάνετε τσάκα τσάκα εσείς ε;
    Να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να φουσκώσει μόνο το τομάρι, ή και το τομάρι μαζί ώστε να μην αισθάνεται άβολα η Νικολέτα μας!
    Φιλιά ολούθε !

    Αρέσει σε 1 άτομο

  7. Έλα ρε σεις πολύ χάρηκα!Γουέλκαμ του δε κλάμπ αγάπες μου,με το καλό να φουσκώνετε,να στρογγυλεύετε και να το χαρείτε όσο μπορείτε!Το «υπέροχο μικρό γαμήδι» θα είναι πολύ τυχερό που θα σας έχει για γονείς!Αυτά είναι νέα για να αρχίσει ο μήνας.Καλό και εύκολο μήνα παιδιά φιλιά στα μούτρα σας!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  8. Τα νέα σας, Τομαράκια μου, ξεσήκωσαν όλη την μπλογκογειτονιά, είδα και άτομα που τους τελευταίους μήνες δεν κάνουν μπλογκοεπισκέψεις να έχουν έρθει να σας συγχαρούν!!! 😀
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απ΄ αυτή τη γλυκιά αναμονή που θέλει όπως και υπομονή και προσοχή! 😛

    Χίλια ΑΦιλάκια και αγκαλίτσες σας στέλνω πολύ πολύ χαρούμενη! ❤ ❤ ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

  9. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όντως μας λείψατε και τις τελευταίες μέρες είχα αρχίσει να ανησυχώ. (πού μας έχουν καταντήσει, να εξαφανίζεται κάποιος και να πηγαίνει ο νους σου στο χειρότερο. Ευτυχώς όμως ήταν για καλό!!!!!!!!!!!!) Και πάλι συγχαρητήρια, να πάνε όλα καλά και ανυπομονούμε να μας ανακοινώσετε την ιδέα του κ. tomary. Και τώρα που ανέφερα τον κ. Tomary, με μέτρο το φαί ε?? Μην τον βάλουν κι αυτόν στο τέλος να κάνει εξετάσεις για ζάχαρο εγκυμοσύνης 😛

    Υ.Γ. Δηλαδή τώρα η οικογένεια γίνεται 5μελής?? Mr και Mrs Tomary, σκύλος, γάτος και «μικρό γαμήδι»?? (Δεν θα το σχολιάσω το όνομα, απλά δεν θα το σχολιάσω!!!)

    Και πάλι πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  10. Συγχαρητήρια, παιδιά, με το καλό το νέο μέλος της τρελοτομαροοικογένειάς σας! Είμαι πολυ περίεργη και ανυπομονώ για τις επόμενες αναρτήσεις σας…
    Μέχρι τότε υγιαίνετε όλοι σας, τρώτε, διασκεδάζετε πολύ, βγαίνετε πολύ, δείτε φίλους -όταν γεννήσετε θα περάσει λίγος καιρός για να τα ξανακάνετε όλα αυτά με εξαίρεση το φαγητό- και να μας κρατάτε ενήμερους.

    Καλημέρες
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    Αρέσει σε 1 άτομο

  11. Αχαχαχα!!! Καλό να χετε να χετε!! Ελα ρε παιδιά!! Μπράβο!!! Με το καλό να ρθει το μικρό τομαράκι στον κόσμο!! Καλή λευτεριά να χεις Νικολέτα μου και τρώγε τον αγλέουρα!!! Μην σε νοιάζει!!! 🙂 Αφού σου κάνει συμπαράσταση κι ο σύζυγος!!! Πολλά πολλά φιλιά και να στε καλά!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  12. Ω! Είστε έγκυοι λοιπόν! Με το καλό να έλθει στον κόσμο το μικρό γαμήδι!
    Ως μεγαλύτερη να μου επιτρέψετε να σας δώσω μια συμβουλή: Να παζαρέψετε με τον γιατρό πόσα τσιγάρα επιτρέπεται να καπνίζετε. Να αρχίσετε τη διαπραγμάτευση από τα 10 για να καταλήξετε στα 5 ημερησίως. Δεν ξέρω, βέβαια, αν είναι αδυσώπητος και αδέκαστος ο γυναικολόγος σας στο θέμα του τσιγάρου. Εγώ τότε, στα παλιά τα χρόνια, τον είχα απειλείσει με αυτοκτονία και είχα πάρει το οκέι για 5 τσιγάρα. Εντάξει, δεν χρειάζονται και παραπάνω, μη βγει και μπαρουτοκαπνισμένο το μικρό γαμήδι…
    Επίσης να πω, ότι ο πατέρας πάντα παίρνει κιλά κατά την εγκυμοσύνη της συζύγου, αλλά να μην ανησυχεί. Οι άνδρες τα χάνουν εύκολα!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  13. τι ευχάριστα νέα!Με το καλό το μωράκι και καλή επιτυχία στην επιχειρηματική ιδέα σας!
    Και μην παρασύρεσαι από τον μπαμπά που θα τρωει !Εσύ στο πιατακι του γλυκού-οχι γλυκα- από λιγο και συχνά!Υπομονή και θα δεις τι ωραια που θα νιωθεις χωρις κιλά όταν γεννησεις!
    Φιλάκια!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  14. Εχω διαβάσει την ανάρτηση σχεδόν από την ημέρα που την ανέβασες! Βλέπεις όμως συμβαδίζουμε σε πολλά πράγματα τελικά εμείς οι δύο και έτσι τώρα βρήκα τον χρόνο να σου απαντήσω και εδώ!
    Έχω χαρεί πάρα πολύ για εσάς! Ανυπομονώ να μαθαίνω νέα σας!!!!
    Όλα καλά να πάνε κοριτσάρα μου!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  15. Ήθελα να ενημερώσω πως το blog που είχα και διέγραψα προ μηνός δε μου ανήκει πια. Αυτή τη στιγμή κάποιος άλλος έχει πάρει το url που χρησιμοποιούσα κι εγώ και αναρτά ακατάλληλο περιεχόμενο. Δεν έχω πια πρόσβαση σε αυτό και άρα δεν μπορώ να ανατρέψω αυτή την κατάσταση. Ήθελα να σε ενημερώσω γιατί σου έχω αφήσει στο παρελθόν σχόλια με το link του τότε blog μου, το οποίο link πια παραπέμπει αλλού και όχι στο blog που διατηρούσα. Επειδή δεν είναι πολλά αυτά τα σχόλια, θα σε παρακαλούσα, αν υπάρχει εύκολος τρόπος να διαγραφούν να τα διαγράψεις όλα. Έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κάποιος αναγνώστης σου μέσα από το blog σου να ανακατευθυνθεί σε ακατάλληλη σελίδα. Σε ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Λυπάμαι που συνέβη κάτι τέτοιο εν αγνοία μου, εύχομαι μόνο να μην ήταν κατευθυνόμενο και να έγινε τυχαία. (Eλίνα)

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. ελινα μου το συντομοτερο θα μπω να τα διαγραψω γιατι προσπαθησα τωρα αλλα για καποιο λογο δεν εχω προσβαση στο δικο μου blog.δεν εχω ιδεα γιατι.
      τωρα χρησιμοποιεις καποιο αλλο η το εχεις αφησει?

      Αρέσει σε 1 άτομο

      1. καλα ειμαι…εσυ?πιανουν οι ζεστες και ζοριζομαι σιγα σιγα με το παιδι στην κοιλια αλλα θελω να πιστευω πως θα αντεξω 🙂 το αφησες κι εσυ ε?μια απο τα ιδια…
        μολις καταλαβω τι γινεται και με το blog θα το φροντισω.φιλια και σε εσενα!

        Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε