Ανάσταση.

anastasi1353286495

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι μας είχατε ξεγραμμένους και το we are back είναι λίγο τετριμμένο και λίγο γκαντέμικο για εμάς μιας και δεν ξαναγράψαμε για περίπου έναν χρόνο, αν και λίγο νωρίς χρονικά εκεί που καθόμασταν ακούσαμε ταυτόχρονα μια φωνή στα κεφάλια μας που μας έλεγε “tomaria βγείτε έξω” (η φωνή μας είπε και τον πληθυντικό του δεύρο αλλά εμείς τον ξεχάσαμε, grammarnazis κράχτε ελεύθερα).
Οπότε σαν πιστοί Χριστιανοί δεν μπορούσαμε να παρακούσουμε το πρόσταγμα και σαν άλλοι Λάζαροι είμαστε ξανά εδώ μαζί σας, και ελπίζουμε όχι για περιορισμένες εμφανίσεις! (Λέτε να γίνουμε κι εμείς τόσο διάσημοι όσο αυτός?).

Το σημαντικότερο νέο μας είναι ότι προς τα τέλη του προηγούμενου Ιουλίου το μικρό γαμήδι είδε το πρώτο φως της ημέρας. Και για όσους αναρωτιέστε είναι γερό, δυνατό και σε λίγο καιρό θα κατουράει και όρθιο. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη και καλή, με εξαίρεση κάποια φουσκώματα και ίλιγγους που είχε ο κύριος tomarys τα οποία όπως ευτυχώς μας είπε ο γυναικολόγος μετά τον τέταρτο μήνα σταμάτησαν. Ο μικρός ήρθε δυο εβδομάδες νωρίτερα από ότι έπρεπε και μια μέρα από το προγραμματισμένο ραντεβού με τον γιατρό, έτσι για να μας αγχώσει και λίγο για να έχει χαβαλέ αλλά και να μας επιβεβαιώσει πως το όνομα μικρό γαμήδι, δεν το απέκτησε τυχαία. Γεννήθηκε 2.340 γραμμάρια και 47 πόντους και αυτοί οι κακοί άνθρωποι στο μαιευτήριο δεν μας άφηναν να το δούμε παρά μόνο για να το ταΐσουμε (γιατί βαριόντουσαν) καθώς κάπου μας το κρατάγανε γιατί ήταν λιποβαρές, δικαιολογίες. Απλά ήταν τόσο όμορφος που θέλανε να το κρατήσουν για την πάρτη τους. Παρ’ όλα  αυτά αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γονείς του να κωλοβαράνε ολημερίς και ολονυχτίς στο τρίκλινο δωμάτιο που αποδείχτηκε μονόκλινο και στους διαδρόμους. Δεν το λες και άσχημα. Αφού παραδώσαμε τα λύτρα και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις καταφέραμε να φύγουμε από εκεί μαζί με το μικρό γαμήδι (που να το ξέραμε να τους το αφήναμε που έχουμε 7 μήνες να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι).

Από εκεί και πέρα και μετά την ολιγοήμερη παραμονή μας στην Αθήνα, η κυρία σαν γνήσια χωριατοπούλα και ο κύριος σαν ερωτικός μετανάστης φτάσαμε στον τελικό προορισμό μας. Εδώ ο καθαρός αέρας είναι άφθονος, ο χειμώνας βαρύς και ασήκωτος όπως και οι τόνοι από τα ξύλα που έχουμε κάψει στο γαμηστερό μας τζάκι που αν ήταν ελεύθερος ο Βεργής θα μας έκλειναν μέσα οι οικολόγοι, επίσης έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η softex έκλεισε γιατί  τους κάψαμε την πρώτη ύλη και δεν είχαν από τι να φτιάξουν χαρτιά και τέλος η πρεσβεία της Βραζιλίας μας απέστειλε έγγραφο ότι μας απαγορεύει την είσοδο στη χώρα τους γιατί μας θεωρεί απειλή για τα δάση του Αμαζονίου.

15002410_336760160034783_5945014743986131427_o.jpg

Παρ’ όλο το κρύο και τις πιέσεις που μας υφίστανται το μικρό γαμήδι μεγαλώνει σε ένα ζεστό και για εμάς ευχάριστο περιβάλλον μιας και με τα γέλια και τις φωνές του η γειτονιά δεν έχει την ίδια άποψη. Το μικρό γαμήδι μεγαλώνοντας και σύμφωνα πάντα και ΜΟΝΟ από την μάνα του, είναι ίδιο ο κύριος tomarys, εμφανισιακά αλλά και στον τρόπο που τρώει, κοιμάται, ακόμα και κλάνει. Οι άλλες μάνες δεν έχετε παιδιά, φυτρώσανε και ήρθε η ώρα να το παραδεχτείτε. Η κυρία tomary όμως την αγαπάει και προσπαθεί να κατανοήσει το γεγονός πως όπως όλα δείχνουν ήθελε παιδί από τον γιόκα της από την ηλικία περίπου που εκείνος κατάλαβε τι κάνει το πουλί του.

Από την μετακόμιση μας και έπειτα βασικό μας μέλημα (μετά τη φροντίδα του μικρού-εντάξει δεν είμαστε δα και τόσο tomaria) ήταν η υλοποίηση της επιχειρηματικής μας ιδέας. Σε συνεργασία με τον αδελφό της κυρίας (και νονό του μωρού αν ποτέ πάρει όνομα με τον καθιερωμένο τρόπο), πολύ σκληρή δουλειά, άπειρη γραφειοκρατία αλλά και πόλεμο από ανταγωνιστές καταφέραμε να ξεκινήσουμε τη δική μας επιχείρηση περίπου 3 μήνες πριν και με αρκετή απόκλιση από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε τη μεγαλειώδη ιδέα που είχαμε και εσείς κάνατε υπομονή περίπου ένα χρόνο για να μάθετε.
(μουσική αγωνίας από αμερικάνικο θρίλερ, ντραμς με ταρα-τατα και λοιπα αγωνιώδη κλισέ)……………………………………………………………………………………………
Ανοίξαμε Γραφείο Τελετών υπό το διακριτικό τίτλο “Δι ευχών”. Η ζωή είναι μικρή και εμείς θα ήμασταν πολύ χαζοί για να το αψηφήσουμε. Δυστυχώς το business plan μας δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα οπότε για την ώρα τα πράγματα από επαγγελματικής άποψης είναι πεθαμένα (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι?), αλλά είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως στο άμεσο μέλλον “θα κάνουμε κηδεία” στους ανταγωνιστές και το μικρό γαμήδι θα μπορεί να κυκλοφορεί περήφανο τραγουδώντας ανέμελα “εγώ δεν ζω γονατιστός είμαι της κορακίνας γιος”.
Όπως κάθε γονιός καταλαβαίνετε πως έτσι κι εμείς έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια για το καμάρι μας.

Αυτά από εμάς για την ώρα και να είσαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά δεν θα κάνετε να μας δείτε τόσο καιρό και θα επιστρέψουμε και με αναρτήσεις πέρα από τα νέα μας.

υ.γ.1 : Παρακαλούμε για την κατανόηση και την συγχώρεση σας που δεν απαντήσαμε στα σχόλια των προηγούμενων αναρτήσεων αλλά δεσμευόμαστε ότι από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε κανονικό ρυθμό blogging (γιατί ξέρουμε ότι σας λείψαμε) οπότε αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

υ.γ.2 : Αχρείαστοι να είμαστε, αλλά αν ποτέ μας χρειαστείτε μην διστάσετε.

υ.γ.3 : Ελπίζουμε όπως κι εμείς έτσι κι εσείς δεν χάσατε το χιούμορ σας και κατανοείτε ότι το ύφος των αναρτήσεων μας δεν συμβαδίζει με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό μας. Και πριν πέσουν κάποιοι να μας φάνε ξεκαθαρίζουμε ότι βλέπουμε τη δουλειά μας σαν λειτούργημα και ποτέ δεν θα αντιμετωπίζαμε με χιούμορ, πλάκα και ανωριμότητα τον πόνο οποιουδήποτε.

mr. & mrs. Tomary.

24 σκέψεις σχετικά με το “Ανάσταση.

 1. Με το που είδα στο e-mail μου ότι γράψατε ρε τομάρια καινούργια ανάρτηση, έτρεξα να σας διαβάσω. Και τι διαβάζω; Ακριβώς αυτά και με τον τρόπο που σας έχω μάθει, σας διάβασα και γελούσα σε κάθε σας αράδα. Και είμαι έξω με πολύ κόσμο και Εγώ γελάω σαν χαζό. Ε, ναι τέτοια είμαι… και θα με περνάνε για τρελή! (γουστάρω!!!!)
  Να σας τα πω κι από ‘δω! Να σας ζήσει και να το καμαρώνετε με ό,τι κάνει! Και φυσικά καλές δουλειές που θα έρθουν τα πάνω με τον καιρό.
  Α! μην ξανά χαθείτε πάλι για πολύ καιρό! Κατεβάστε (αν και ήδη θα έχετε κατεβάσει) ιδέες και γράψτε! Χιουμοροκατάσταση φάση βρε παιδιά… να πάμε κόντρα στην σοβαροφάνεια που υπάρχει εκεί έξω!
  Φιλιά πολλάάάάάά!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Αν τύχει να είσαι ξανά έξω με κόσμο πρότεινε τους να μας διαβάσουν μπας και σκάσει και αυτών λίγο το χειλάκι τους!
   Ευχαριστούμε Μαράκι που όσες φορές και αν λείψουμε,είσαι πάντα εδώ!
   φιλιά και σε εσένα!!

   Αρέσει σε 2 άτομα

  1. Ελίνα σε ευχαριστούμε πολύ!!
   Ευχάριστα βέβαια θα γίνουν μόλις αρχίσει να τρέχει και η δουλειά γιατί για τα έτοιμα φοβάμαι πως κάποια στιγμή με μαθηματική ακρίβεια θα μας εγκαταλείψουν!

   υ.γ θυμάμαι που μου είχες πει για το μπλογκ σου,να ξέρεις πως τα σχόλια τα έχω διαγράψει αν και με τις δουλειές δεν κατάφερα να σε ενημερώσω όταν το έκανα.Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!

   Αρέσει σε 1 άτομο

   1. Τελικώς βοήθησε το tumblr, Νικολέτα μου. Τους έγραψα και τους είπα τι έγινε και κατέβασαν το καινούριο «πονηρό» blog που δημιουργήθηκε στη θέση του παλιού δικού μου. Oμολογώ δεν το περίμενα κι έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις από το tumblr, γιατί πραγματικά βοηθάει τους χρήστες του όταν το χρειάζονται. Ευχαριστώ κι εσένα για τον κόπο που έκανες με τα σχόλια. Φιλιά!

    Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ρε tomaria, έτσι εξαφανίζονται οι φίλοι?????!!!! Ακόμα δεν πιστεύω ότι διαβάζω ανάρτησή σας, μετά από τόόόόσο καιρό!!
  Από την άλλη, όμως, αυτά κι αν είναι ΝΕΑ! Μπράβο, παιδιά, να σας ζήσει ο πρίγκηπας!!! Να τον καμαρώνετε να μεγαλώνει γερός και δυνατός, με χαμόγελο -μόνο!- και κάθε ευτυχία!! Και φυσικά, καλές δουλειές και γενικά καθετί καλό και όμορφο στα νέα σας ξεκινήματα!!!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Χα! που θα πήγαινε (που δεν πήγαινε άλλο!) η μπλογκοστέρηση θα χτύπαγε τη πόρτα σας… φυσικά η αφεντιά μου, ως μάγισσα «ήξερα» τα μαντάτα απ΄τη μαγική μου σφαίρα και απλά περίμενα πότε θα κάνετε την πανηγυρική σας μπλογκοεπιστροφή! Εύχομαι μόνο να μην είναι πυροτέχνημα και το μαζέψετε πάλι όπως πέρσι! 😛
  Το αγοράκι σας είναι τυχερό γιατί θα μεγαλώσει κοντά σε γονείς που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με χιούμορ! 😀
  Το τζάκι σας υπέροχο και φαντάζομαι χαρές που θα κάνει και ο γάτος (αν υπάρχει ακόμα!) 😉

  ΑΦιλάκια χαρούμενα και στα τρία σας! ❤ ❤ ❤

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Είδες κάτι στη σφαίρα σου???Γιατί να μην υπάρχει ακόμα ο γάτος!!Μην μας σκιάζεις βραδιάτικα και έχουμε και σε εκτίμηση!!
   Ο μικρός κλήρωσε το λαχείο με εμάς γονείς,είναι γεγονός!

   υ.γ εσύ από έγκυρες πηγές έχουμε μάθει έχεις βουνό-δέντρα γύρω σου,άμα δούμε τα σκούρα ένα τσεκούρι κράτα πρόχειρο!!
   φιλάκια και από τα 4 μας!!νιαου!

   Αρέσει σε 2 άτομα

  1. Σε ευχαριστούμε και εννοείτε να πεις καλές δουλειές!!Άλλωστε το θέμα δεν είναι να τους θάψουμε όλους,δεν αντικαταστήσαμε δα και τον Άδη,απλώς εκείνοι που δυστυχώς θα φύγουν να κόψουν το εισητήριο από εμάς!(για να ευθυμήσουμε και λίγο)
   φιλιά και σε εσένα Μαρία!

   Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Ευχαριστούμε πολύ,πες το όπως σε βολεύει,με τις αναδουλειές που έχουμε δεν βλέπουμε να παίρνει δικό του όνομα σύντομα,οπότε κάθε προσωρινή πρόταση καλοδεχούμενη!
   υ.γ σε επίσκεφτήκαμε αλλά μάλλον φοβήθηκες από την επιστροφή μας και έκλεισες όλα σου τα σχόλια!δεν εξηγείτε αλλιώς!!
   Φιλιά Αριστέα!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Βρε τομάρια, έτσι κάνει ο κόσμος?… Αν είχατε φωτογραφία σας εδώ μέσα μετά από τόσο καιρό θα είχαμε ξεχάσει την ομορφοφάτσα σας!!!…
  Δεν θα σας σούρω άλλα όμως γιατί ήταν για καλό σκοπό αφού το τομαράκι σας (δε μου πάει και μένα το γαμήδι, σόρρυ) είναι ακόμα μικρό και άμαθο σε ωράρια ενηλίκων…
  Καλώς ήρθατε λοιπόν στο club των γονέων που ξεχνούν τον πρώτο καιρό τι πάει να πει ύπνος κανονικός. Μη σκάτε όμως για λίγο ακόμα θα είναι, μετά στρώνει το πράγμα!
  Να σας ζήσει λοιπόν ο κούκλος να είναι γερός και τυχερός και να τον καμαρώνετε, χαζογονείς (σαν όλους μας)!!!
  Μάκια τεράστια και κανονίστε η επόμενη ανάρτηση να είναι όταν πάει φαντάρος!!!… χι χι
  Μαρίνα

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Έντάξει κι εσύ υπερβολική,ίσα ίσα εμείς υπολογίζαμε η επόμενη ανάρτηση να είναι περίπου με την ενηλικίωση του!Άκου εκεί φαντάρος!
   Καλώς σε βρίσκουμε λοιπόν αγαπητή!
   Να περνάς να λέμε τον πόνο μας.. 🙂
   Φιλιά πολλά!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Να το χαίρεστε το γαμήδι σας και καλές δουλειές στο Γραφείο σας!
  Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να γίνω πελάτισσά σας, διότι αργήσατε να το φτιάξετε και ήδη έχω υπογράψει συμβόλαιο με το Γραφείο «Τελεταί Μπούκουρας», εδώ: https://www.facebook.com/teletempoukouras/?fref=ts
  Θα το πω όμως στους φίλους μου!
  Γουέλκαμ μπακ!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Μη ξαναχαθείτε και μου γυρίσετε πίσω τέσσερις έτσι; Να’μαστε ξηγημένοι.
  Να σας ζήσει παίδες μου ο μικρός σας πρίγκιπας!
  Καλές δουλειές να ευχηθώ; Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, για σας είναι ένα νέο ξεκίνημα. Είθε να «διεκπεραιώνετε» τις αναχωρήσεις ανθρώπων που θα είναι πλήρεις ημερών.
  Την καλησπέρα μου!

  Αρέσει σε 2 άτομα

  1. Καταρχήν 4 είμαστε!Ξεχνάς τον πρωτότοκο (γάτο – μα τι έχετε πάθει όλοι εδώ?Σε έβαλε η ‘Αιναφετς στο κόλπο να τον εξαφανίσετε?)
   Ευχαριστούμε για τις ευχές,τόσο για τον μικρό,αλλά και για την δουλειά,και να ξέρεις πως μέχρι στιγμή είσαι η πρώτη που μας δίνει μια τόσο «όμορφη» ευχή, όλοι οι υπόλοιποι (πλην μερικών βέβαια) έχουμε την εντύπωση πως μας έχουν περάσει για συνεχιστές του ολοκαυτώματος!
   την καλημέρα μας και σε εσένα!

   Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Να σας ζήσει το τομαράκι και εύχομαι να αρχίσετε σιγά σιγά να κοιμάστε σαν άνθρωποι!

  Εμένα μου αρέσει πολύ να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ ακόμα και τον θάνατο, εντάξει μόνο σε περιπτώσεις νέων ανθρώπων ζορίζομαι. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, σας στέλνουμε θετική ενέργεια να πάει καλύτερα, αλλά μόνο με ανθρώπους πλήρεις ημερών εεε;; 🙂

  Και τώρα πείτε την αλήθεια, επιστρέψατε γιατί εμείς σας λείψαμε! παραδεχτείτε το!

  Κι επειδή έχετε χάσει επεισόδια πλέον θα με βρίσκετε εδώ: http://just-k-world.blogspot.gr/
  και εδώ: http://www.makazine.gr/

  Καλό τριήμερο παίδες (και γάτε)!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Να σας ζήσει το μωράκι σας ρε παιδιά! Και καλή αρχή με το νέο σας επιχειρηματικό εγχείρημα φυσικά!!!
  Πάρα πολύ χάρηκα που σας διάβασα και πάλι και φυσικά γέλασα πολύ! Φιλιά πολλά και περιμένουμε τα επόμενα posts σας!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Ευχαριστούμε για κάθε ευχή Μαρίνα μου!!
   Για την ώρα το έχουμε πάρει ζεστά,οπότε με δάκρυα στα μάτια σου λέμε πως ναι,μάλλον θα διαβάσεις και άλλο post από εμάς!Είμαστε αισιόδοξοι!

   Για την ώρα σε χαιρετούμε!!

   Αρέσει σε 2 άτομα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s